Mannenkring Zundert en omstreken richt zich op mannen uit Zundert en omgeving die hun sociaal netwerk met vrienden/kennissen uit willen breiden. Denk hierbij aan de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Halderberge en de stad Roosendaal.

Onze kring heeft geen vastomlijnd programma. Maar wat te denken van een goed gesprek, onder het genot van een hapje en een drankje bij een van de leden thuis, een avondje uit (bioscoop, theater), een spelletje, uit eten, iets sportiefs….. mogelijkheden genoeg en we staan altijd open voor meer suggesties. Jouw inbreng is meer dan welkom! Maar gezelligheid en respect voor elkaar staan uiteraard voorop.

De leeftijd van de huidige leden ligt tussen de 40 en 65 jaar, maar ook als je iets jonger of iets ouder bent ben je van harte welkom!
We hebben onze kringavond steeds op de eerste donderdag van de maand.

Omdat we graag willen dat jouw deelname aan onze kring succesvol verloopt, vindt er vooraf een gesprek plaats om in te schatten of jij bij ons en wij bij jou passen.
Heb je ook zin om met ons mee te doen en je sociale netwerk uit te breiden, of wil je meer informatie? Mail dan naar Marcel, te bereiken middels mannenkringzundert.eo@gmail.com of bel naar het algemene informatienummer van Stichting De Kringen 06-8322 9797 (alleen ’s avonds op werkdagen te bereiken).
Aanmelden