Mannen Eindhoven - Helmond

Wat kan je verwachten?

We zijn een homo mannengroep van 40-plussers die volop in het leven staan. We houden van een goed gesprek, er wordt zeker gelachen, we houden van lekker eten, en willen samen af en toe wat gezelligs ondernemen. We verwachten dat jij ook een positieve levenshouding hebt met een eigen mening.

Wat je ook wilt weten…..

We komen maandelijks op een vrijdagavond bij elkaar onder leiding van Boudewijn en Rob. We zijn geen dating-club maar juist een vriendenclub! We luisteren natuurlijk naar elkaars levensverhalen en ervaringen. Hierbij heeft iedereen de vrijheid om iets óf niets te vertellen. Maar we zijn ook weer geen therapie-kluppie. Een andere huisregel die we hanteren is dat ieder lid zijn eigen levensstijl en opvattingen heeft. Dit wordt gerespecteerd. Meningen verdienen het om gehoord te worden, daarvoor dient ieder lid ook respect te hebben. Issues mogen nooit op de persoon worden gespeeld.

Wat nog meer……

Naast de reguliere avonden streven we naar 3x per jaar een leuke activiteit te ondernemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bezoek aan de dierentuin, een etentje, naar de film, een fietstocht etc. We horen graag wat jij zou willen doen! Daarnaast lijkt het ons leuk om mee te doen met de landelijke activiteiten.

Tevens wordt er een kleine jaarlijkse contributie gevraagd voor je deelname.

Lijkt jou dit iets? Stuur een email naar het genoemde emailadres!