Regiocoördinatie

Eindhoven en omstreken

In de regio Eindhoven zijn verschillende mannen- en vrouwen kringen, elk met een eigen karakter, en/of leeftijdscategorie. De regio bestrijkt ongeveer De Kempen, deels het gebied ten noorden van Eindhoven (maar niet tot Den Bosch) en in het oosten ook wel Noord-Limburg.

Elke kring organiseert zijn/haar eigen activiteiten. Meestal komen de groepen een keer per maand op een vaste avond bijeen bij een van de deelnemers thuis. Deelnemers die nog niet uit de kast zijn of bij wie het niet thuis kan plaatsvinden, kunnen altijd bij een andere deelnemer terecht om als gastheer/vrouw op te treden. Thema-avonden, afgewisseld met het uitwisselen van persoonlijke belevenissen vormen de basis van gezellige bijeenkomsten. Natuurlijk is de groep vrij om ook ‘buiten’ activiteiten te organiseren.

Je kunt je voor een kring aanmelden via de coordinator, maar ook rechtstreeks bij één van de kringen in deze regio.

Wil jij je nu aanmelden?

Interesse in een kring in de regio Eindhoven? Leuk als je erbij komt! Laat je belangstelling weten via het formulier hieronder aan deze pagina. Samen met jou bekijken we dan wat je wensen zijn en welke kring het beste bij jou past. Je draait twee keer op proef in een kring mee, daarna besluiten jij en de kring wat het vervolg is.

Aanmeldformulier Regio Eindhoven

Met dit formulier kan je je aanmelden voor een kring. Dit formulier wordt naar de regiocoördinator gestuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Emailadres waarop je antwoord wilt krijgen
We zoeken een kring in je omgeving.
Op dit nummer bellen we je voor een afspraak of informatie
Geslacht / gender*
Voer een nummer in van 18 tot 99.
Interesse voor*
Voor wat voor een kring wil je je aanmelden?
Nieuwsbrief
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.