4EverYoung

Een kring is een goed alternatief voor het leren kennen van mensen in het uitgaansleven. Voorop staan gezelligheid, laagdrempeligheid en behoefte aan een goed gesprek.

De kringavonden zijn wisselend bij de kringleden thuis en beginnen rond 20.00 uur. Er zitten mensen in de kring die hun coming out al hebben gehad, korter of langer geleden. Ben jij werkend, geïnteresseerd in kunst, cultuur, film en stappen op gezette momenten, dan is deze kring misschien iets voor jou. Na een intake kom je kennismaken en na 3 bijeenkomsten evalueren we of het bevalt aan beide kanten. Is dat het geval, dan kan je je bij ons aansluiten voor vast. Onze kring bestaat al 20 jaar met verloop van komende en gaande mensen. De meeste mensen wonen in Amsterdam maar we hebben ook mensen uit Haarlem en Purmerend. De kring is niet bedoeld om een relatie of sex te vinden, wel kan je er vrienden opdoen met dezelfde interesses als jij, die het uitgaansleven soms iets te oppervlakkig vinden.
Mocht je in dit profiel herkennen kan je een mail sturen met jouw profiel het genoemde emailadres en wij nemen contact met je op.
Aanmelden