Regio

Amsterdam

Als je je wilt aanmelden bij een kring in de buurt van Amsterdam, kan dat bij de regiocoördinatoren van Amsterdam (zie formulier onder aan deze pagina). In onze regio zijn er veel verschillende kringen en activiteiten, wil je meer hierover weten ga dan naar de Regio Amsterdam pagina.

Direct aanmelden          Regio Pagina

Aanmelden:

M | X | V – 20 t/m 35 jaar

Jongeren kring

Andre kringen Scroll naar beneden…

In de omgeving van Amsterdam is een grote variatie aan kringen. Mannen, vrouwen, jongerenkringen, kringen met bi-mannen, een gemengde kring. In het overzicht van de provincie Noord Holland staan ze allemaal.

Heb je een algemene vraag voor de regio Amsterdam, stuur dan een email naar het email-adres hiernaast.

Aanmelden

Aanmelden voor een kring in Amsterdam kan het beste door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier. We hebben 3 coördinatoren, namelijk voor de mannen, voor de vrouwen en voor de jongeren. Na aanmelden wordt er door één van die coördinatoren contact met je opgenomen om samen met je door te nemen wat je verwachtingen zijn van De Kringen. Mocht er gelijk plaats zijn, dan worden je gegevens doorgestuurd naar de kringleiders van de desbetreffende kring. Er volgt een kort gesprek om te kijken of de kring bij jou past. Mocht dit niet zo zijn dan weten de kringleiders of de coördinator wel te vertellen welke kring een betere match zal vormen.

Aanmeldformulier Amsterdam

"*" geeft vereiste velden aan

Emailadres waarop je antwoord wilt krijgen
We zoeken een kring in je omgeving.
Op dit nummer bellen we je voor een afspraak of informatie
Geslacht / gender*
Voer een nummer in van 18 tot 99.
Interesse voor*
Voor wat voor een kring wil je je aanmelden?
Nieuwsbrief
Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.