Regiocoördinatie

Amsterdam

Home / Kringen / Noord-Holland / Regio Amsterdam

Ben je net verhuisd naar Amsterdam of omgeving en wil jij je kennissen- en vriendenkring uitbreiden? Wil je leuke activiteiten ondernemen met anderen of juist je verhalen en ervaringen delen? Dan is De Kringen Amsterdam misschien iets voor jou!

In de omgeving van Amsterdam is een grote variatie aan kringen. Mannen, vrouwen, jongerenkringen, kringen met bi-mannen, een gemengde kring. In het overzicht van de provincie Noord Holland staan ze allemaal.

Heb je een algemene vraag voor de regio Amsterdam, stuur dan een email naar het email-adres hiernaast.

Aanmelden

Aanmelden voor een kring in Amsterdam kan het beste door middel van het invullen van onderstaand aanmeldformulier. We hebben 3 coördinatoren, namelijk voor de mannen, voor de vrouwen en voor de jongeren. Na aanmelden wordt er door één van die coördinatoren contact met je opgenomen om samen met je door te nemen wat je verwachtingen zijn van De Kringen. Mocht er gelijk plaats zijn, dan worden je gegevens doorgestuurd naar de kringleiders van de desbetreffende kring. Er volgt een kort gesprek om te kijken of de kring bij jou past. Mocht dit niet zo zijn dan weten de kringleiders of de coördinator wel te vertellen welke kring een betere match zal vormen.

Aanmeldformulier Amsterdam