provincie

Overijssel

Terug naar de kaart

In Overijssel hebben we in de omgeving van Zwolle en Deventer en in de Achterhoek leuke kringen zitten. Kijk in de lijst hieronder of er een kring bij zit voor jou.

Actieve mannenkring - Zwolle

We zijn net gestart; nog met z’n drieën, maar bruisend van ideeën en activiteiten. Wat dacht je van een drankje, naar de film of theater, een goed gesprek, of lekker ouderwets knallen op een gayfeestje?

Behalve bovenstaande plannen, hebben we nog geen vastomlijnde ideeën over de invulling van onze kring. We staan daarom zeker open voor jouw suggesties.

We komen 1x per maand op de eerste vrijdag samen, maar het kan vaker. Iedereen tussen de 25 en 50 is welkom.

Contactpersoon

Michel

E-mailadres

toon e-mailadres

Activiteitenkring - Twente

Houd je van gezelligheid, samen activiteiten ondernemen waarbij er ruimte is voor een goed gesprek? Ben jij homoseksueel, lesbisch, queer, pan, trans, of voel jij je niet 100% hetero? Geef je dan op voor onze nieuwe kring in Twente! We willen vanaf juni starten om 1 keer in de maand -de laatste vrijdagavond of zondagmiddag- bij elkaar te komen. Interesse? Neem dan contact met ons op via het emailadres of bel ons gewoon!

Contactpersoon

Pauline

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06 303 40 606

Mannenkring Twente -

Dit is een gezellige mannenkring die gemiddeld 1 keer in de maand op een zaterdagavond of zondagmiddag samenkomt. We ondernemen dan een gezellige activiteit zoals bijvoorbeeld een film kijken, theaterbezoek, een feestje of een wandeling. Verder hebben we in januari altijd een Nieuwjaarsdiner en in de zomer een barbecue. Tijdens deze activiteiten praten we over alles wat ons bezighoudt. Er is ruimte voor nieuwe leden. Alle huidige leden zijn 40+, maar we staan ook open voor verjonging. Dus ben je een homo- of bi-man uit de regio Twente en spreekt dit je aan, stuur dan een mail naar twente@dekringen.nl

Contactpersoon

Martijn Vije

E-mailadres

toon e-mailadres

45 + vrouwenkring Zwolle -

Kanoën, blunders, wijnproeverij,klootschieten… Samen maken wij de kring! 12 lesbische vrouwen uit Zwolle en ruime omgeving. Maandelijks, op vrijdagavond of zondagmiddag, hebben wij een thema of activiteit. Elkaar ontmoeten & inspireren staat voorop. Info? Neem contact op via onderstaand mailadres.

Contactpersoon

Trudy Gerritsma

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring - Deventer

De mannenkring in Deventer komt elke laatste maandagavond van de maand samen.
Er zijn maximaal 10 leden bij onze kring aangesloten.
We zijn meer een praatkring, maar indien er voldoende belangstelling is doen we ook actieve dingen samen zoals: samen uit eten of bijvoorbeeld een avond bowlen.
We hebben geen leeftijdsgrenzen, maar de gemiddelde leeftijd van de groepsleden is momenteel rond de 50 + .
Naast “het rondje” behandelen we altijd een onderwerp of homoseksueel thema en we verwachten ook dat je actief meedoet. Gezelligheid staat op nr. 1, maar ruimte voor serieuze onderwerpen/gesprekken is er natuurlijk ook.
Contactpersoon

Gerard

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring - van Amersfoort tot Zwolle

Wij zijn een Homomannen-kring, die elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar komt. Dit gebeurt om toerbeurt bij één van de leden thuis. Onze kring telt momenteel 8 leden. De meeste mannen zijn 60 tot ?, met een uitschieter naar beneden van 38. Onze kringleden komen uit: Nijkerk (2), Harderwijk (2), Nunspeet, Epe en Zwolle, Deventer en Uddel.

Het is een gezelligheidskring, maar er is ook ruimte voor meer actuele/ persoonlijke zaken. De bijeenkomsten zijn vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We gaan er van uit dat je regelmatig aanwezig bent.

Contactpersoon

Kees

E-mailadres

toon e-mailadres