provincie

Overijssel

Home / Kringen / Overijssel

Terug naar de kaart

In Overijssel hebben we in de omgeving van Zwolle en Deventer en in de Achterhoek leuke kringen zitten. Kijk in de lijst hieronder of er een kring bij zit voor jou.

Mannenkring Twente -

Dit is een gezellige mannenkring die gemiddeld 1 keer in de maand op een zaterdagavond of zondagmiddag samenkomt. De leden wonen in de regio Twente en zijn tussen de 42 en 62 jaar. Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar twente@dekringen.nl.

Contactpersoon

Martijn Vije

E-mailadres

toon e-mailadres

Website

https://www.facebook.com/twentekringen/

45 + vrouwenkring Zwolle -

Kanoën, blunders, wijnproeverij,klootschieten… Samen maken wij de kring! 12 lesbische vrouwen uit Zwolle en ruime omgeving. Maandelijks, op vrijdagavond of zondagmiddag, hebben wij een thema of activiteit. Elkaar ontmoeten & inspireren staat voorop. Info? Neem contact op via onderstaand mailadres.

Contactpersoon

Trudy Gerritsma

E-mailadres

toon e-mailadres

Vrouwenkring 25-45 jaar - Deventer

Lesbisch, bi, queer, trans, of gewoon niet 100% hetero? Geef je op voor de nieuwe Deventer vrouwenkring. Er is ruimte om te praten over alles wat je bezighoudt, van (opnieuw) uit de kast komen tot roze ouderschap en relaties. Maar minstens net zo belangrijk: gezelligheid! Samen naar die ene nieuwe film, een gayfeestje meepakken of borrelen in de stad.