Regiocoördinatie

Utrecht

Home / Kringen / Utrecht / Regio Utrecht

Welkom bij de regio Utrecht

Net als mensen en interesses verschillen ook onze kringen. Er zijn er geen twee hetzelfde. En met inmiddels zo’n 17 kringen in de regio Utrecht weet je zeker dat er altijd een groep is waarbinnen jij je prettig voelt.

Een kring waarin samen koken en eten centraal staat, een kring voor boekenverslinders, een kring waarin het uitgaansleven een grote rol speelt of juist goede gesprekken in de beslotenheid van iemands thuis. Elke kring is anders en dat maakt ons als homo organisatie zo bijzonder en divers.

Een vriendenkring die jou past

Binnen die diversiteit is het fijn om jouw interesses en hobbies, jouw vraagstukken en problemen te delen (want daarvoor zijn we er ook!) met leeftijdsgenoten en gelijkgestemden. Daarom zijn onze kringen verdeeld in de volgende categorieën:

  • Jonge mannenkringen tot 30 jaar
  • Mannenkringen voor mannen van 30 tot 50 jaar
  • Mannenkringen voor mannen tussen de 50 en de 60
  • Seniorenkringen voor mannen vanaf 60 jaar
  • Meidenkringen voor meiden tot 30 jaar
  • Vrouwenkringen voor vrouwen vanaf 30 jaar
  • Seniorenkringen voor vrouwen vanaf 50 jaar

Kringavonden worden gemiddeld één keer per maand thuis georganiseerd, bij één van de kringleden. Dat is naast vertrouwd vooral leuk en gezellig. Thuis is immers een van de fijnste plekken om met vrienden af te spreken. De meeste kringen draaien in en rond de stad Utrecht. Verder is er nog een kring voor de regio Kromme Rijn (Utrecht, Houten, Wijk bij Duurstede).

Aanmelden

Heb je interesse voor een kring in de omgeving van Utrecht, meld je dan aan met onderstaande knop. Je komt dan op het aanmeldformulier op de eigen website van de regio Utrecht.

Aanmelden