provincie

Zuid Holland

Terug naar de kaart

Regio coördinatie Haaglanden -

In het stadsgewest Haaglanden worden alle aanmeldingen voor kringen gecoördineerd door de regio Haaglanden.  Het stadsgewest Haaglanden omvat de volgende gemeenten: Den Haag, Zoetermeer, Delft, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Midden Delfland en het Westland.

Meer informatie
Contactpersoon

Jan Willem / Marlies

E-mailadres

toon e-mailadres

Telefoonnummer

06-39196391

Regio Rotterdam -

Als je je wilt aanmelden bij een kring in de buurt van Rotterdam, kan dat bij de regiocoördinator van deze regio. Rotterdam organiseert ook regelmatig activiteiten. Houd het nieuws en de agenda in de gaten!

Meer informatie
Contactpersoon

Jan Willem

E-mailadres

toon e-mailadres

Eiland Kring – Goeree -

Omdat er nog geen kring is hier op het mooie Goeree Overflakkee vonden wij dat het de hoogste tijd is dat die er komt. En hier zijn we! Je hoeft niet meer te reizen naar een stad in Zuid-Holland of Brabant voor een kring. We ontmoeten elkaar meestal op het eiland, soms daar omheen.

We richten ons nu op iedereen die graag ik contact komt met andere LHBTI personen, ongeacht leeftijd, gender of geaardheid. Iedereen is welkom, alleen een goed humeur is een vereiste 😉

Via een wandeling (van ongeveer een uur) op vaste basis treffen wij elkaar! Na afloop drinken we dan nog wat. Op een ongedwongen manier leren wij elkaar kennen en vergroten we onze kennissenkring. Mocht het weer erg tegenvallen, dan verplaatsen we ons naar binnen voor een leuke activiteit.

Kom je met ons wandelen?

Aanmelden Zuid Holland

Contactpersoon

Jeroen

E-mailadres

toon e-mailadres

De Nieuwe Kring Den Haag -

Wij zijn een nieuwe mannen kring, gezelligheid en spontaniteit staan voorop! Wij treffen elkaar de laatste vrijdag van de maand bij iemand thuis. Het is fijn als je er regelmatig bij kunt zijn. Onze kringavonden bestaan uit bijvoorbeeld een rondje actueel, een thema-avond, etentje of een activiteit buiten. Lijkt het je wat bij ons aan te sluiten? Meld je dan gauw aan voor een kennismaking! Bedoeld voor homoseksuele mannen in de leeftijd van 30/35 tot en met 45 jaar oud in regio Haaglanden.

Aanmelden Zuid Holland

Contactpersoon

Nikos en Jeffrey

E-mailadres

toon e-mailadres

De Haagse Kring -

Leuke mannengroep in de leeftijden 35-55, die De Kringen voornamelijk zien als een gezellige vriendengroep. We houden van lekker eten, terrasjes, borrelen bij elkaar thuis, wandelen en we gaan jaarlijks een weekendje weg.

We zien elkaar meestal op de laatste vrijdagavond van de maand.
Onze groep zal niet groter zijn dan maximaal 10 leden, want op die manier creëren we een hechte groep.

Aanmelden Zuid Holland

Contactpersoon

Edwin en Wouter

E-mailadres

toon e-mailadres

Mannenkring 5 Den Haag -

Onze kring bestaat momenteel uit 10 personen. Wij komen altijd bij een op de derde zaterdagavond van de maand. Na het sociale rondje is er altijd een onderwerp. Soms wordt er ook met elkaar gegeten. Een keer per jaar hebben een dag-uitje. Belangrijk bij ons is gezelligheid samen.

Aanmelden Zuid Holland

Contactpersoon

Hans Gijsbertsen

E-mailadres

toon e-mailadres