23-09-2021 Activiteitenkring voor Mannenkringen in Zuid-Holland

Vier samen met andere mannen Leids Ontzet.

Onlangs kondigden we al de oprichting aan van een nieuwe Activiteitenkring voor mannen in Zuid-Holland. Op zondag 3 oktober gaat deze nieuwe kring op pad voor hun tweede activiteit: samen naar Leids Ontzet.
Er vinden door de hele stad heen verschillende activiteiten plaats. Houd er rekening mee dat het behoorlijk druk kan zijn. De mannen ontmoeten elkaar tussen 13:45 en 14:00u voor de uitgang van het station (centrumzijde) in Leiden.

Leids Ontzet samen met andere mannen in Zuid-Holland

Ben je lid van een mannenkring in Zuid Holland en lijkt het je leuk om ook eens buiten je eigen kringetje te stappen?
Heb je zin om met een stel anderen iets leuks te ondernemen in een nieuwe Activiteitenkring? Sluit je dan ook aan bij deze Mannenkring. 😊

De Activiteitenkring: elke 1e zaterdag of 1e zondag van de maand

Ze gaan op elke eerste zaterdag- of zondag van de maand een activiteit organiseren voor alle leden van de mannenkringen in Zuid-Holland. Denk daarbij aan (strand)wandelingen, fietstochten, bezoekjes aan film(huis), museum, barbecues, bezoekjes aan Gouda bij Kaarslicht, Wereldhavendagen, workshops toneel, etc. etc.. Deelname is gratis, je betaalt zelf voor eventuele hapjes, drankjes, toegangskaarten, etc. De activiteiten zijn speciaal voor leden van de mannenkringen in Zuid-Holland, maar ben je lid van een kring elders, en wil je meedoen, of ben je nog geen lid van een kring, dan ben je ook van harte welkom.

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de activiteiten!

Heb je zin om in oktober of een volgende keer mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@dekringen.nl. Vermeld daarin je naam en een telefoonnummer. Je kunt ook gewoon eerst even mailen om alleen nog maar wat informatie op te vragen.
Na ontvangst van je mailtje voegt Willem je telefoonnummer toe aan de appgroep in Whatsapp. Dan blijf je zo op de hoogte van alle activiteiten en last minute programma-updates.