11-07-2022

Regio Amsterdam - Actief

Buurtbudget Help mee en stem

Voor de kringen proberen we een buurt budget te krijgen in Amsterdam. Roze gay en lesbische zichtbaarheid in de wijk Nieuw West in Amsterdam kan nog wel een boost gebruiken! Heb je zelf ook een idee om leuke dingen te organiseren in Amsterdam meld je dan aan bij het regio platform.

mail regio platform
Online

Nieuwe informatie

Amsterdam is uit de corona winterslaap ontwaakt. Het regio platform merkt dit maar al te goed. Leden vragen of er meer georganiseerd kan worden, aanmeldingen lopen goed door. Iedereen heeft weer zin om dingen te ondernemen. Vandaar dat we ons duidelijker op de website zichtbaar hebben gemaakt met 4 nieuwe pagina’s:

De kringen Amsterdam

Amsterdam

Roze wandeling succes!

Zondag 19 juni was er weer een roze wandeling. Een van de kringleden wist veel leuke dingen te vertellen op een dag dat het heerlijk was om door de stad te wandelen. Je ging langs bekende en minder bekende plekken van Amsterdam. Aansluitend was er een gezellige borel in The Queenshead . Het was weer gezellig om met zoveel bekende van de kringen samen te zijn. Maar ook leuk om weer veel nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Kortom iets om snel te herhalen, en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Houd onze agenda in de gaten voor meer events.

Kringen in oprichting

Er zijn veel kringen in oprichting in de regio Amsterdam!

We zijn op zoek naar mensen die aan de volgende kringen deel willen nemen:

– Mannen kring 25-45 jaar, start hoogstwaarschijnlijk na de vakantie op de 2e donderdag van de maand.
– Vrouwen kring 30-45 jaar

Wil je meer informatie of wil je informatie doorsturen. Ga dan naar de volgende 2 pagina’s:

 

Zelf een goed idee?

Heb je zin om zelf ook actief te worden in de regio voor de kringen? Praat dan met het regio platform, wij kijken of je idee haalbaar is en als het mogelijk is mag je eventueel de activiteit gaan organiseren of zet een nieuw kring concept op. Je kan in contact komen met ons door te mailen naar Amsterdam@dekringen.nl.

Blijf op andere manieren op de hoogte dan alleen deze pagina:

Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven: 

Andere manieren: