08-10-2020 Win leuke prijzen !

De 'Coming Outdag' puzzel

Elk jaar is er op de 11e oktober de internationale Coming-Outdag .
Op die dag wordt aandacht besteed aan het moment dat LHBTI+ mensen openlijk voor hun seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomen: het uit de kast komen oftewel de coming-out.

De coming-out kan een lastige puzzel zijn.

Voor de een is uit de kast komen best simpel en een ander vindt het lastig om aan de buitenwereld te laten weten dat je ‘anders’ bent. Jezelf ontdekken is al een heel proces op zich. Maar hoe ga je het dan aan anderen vertellen? Dat kan best een hele puzzel zijn. Wie wel, wie niet en wanneer dan? Wie kan ik vertrouwen om een zo’n groot geheim te vertellen en verlies ik dan geen familie en vrienden. Allemaal vragen, onzekerheden en al dan niet onnodige angsten.  

Prijzen die je kunt winnen

Om daar bij stil te staan is er dus de Coming-Outdag. De Kringen organiseert dit jaar een symbolische puzzel/prijsvraag waarmee je een paar leuke prijzen kunt winnen. Houd dus onze site en social media goed in de gaten. De puzzel komt zondag 11 oktober online. Daarmee zoek je een toepasselijke slagzin. Zondag lees je ook hoe jij je oplossing in kunt zenden om voor één van die prijzen in aanmerking te komen!
De Kringen zou De Kringen niet zijn als onze prijzen niet in het teken zouden staan van elkaar ontmoeten.  Maar daarover later meer!
Houd ook onze socials Facebook en Instagram in de gaten.
Contact