10-10-2020 Speel mee!

Weet jij de oplossing van onze De Kringen Coming-Outdag Puzzel?

Vandaag is het de internationale Coming-Outdag. De ‘bevrijdingsdag’ van LHBTI+ mensen die openlijk voor hun seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomen. Voor de één simpel om te doen en voor de andere een hele puzzel. Want geaccepteerd worden als niet-hetero en/of niet-cisgender is nog lang geen vanzelfsprekendheid. Je leest hier meer over de Coming-Outdag . 

Onze Coming-Outdag Puzzel

Om daar bij stil te staan organiseert dit jaar De Kringen een symbolische puzzel/prijsvraag waarmee je een paar leuke prijzen kunt winnen.
Door het oplossen van de puzzel ontstaat er een bemoedigende slagzin die aangeeft dat je er niet alleen voor hoeft te staan. 

Hier volgt de puzzel . Deze is een combinatie van een rebus en zoekertjes.

(Tekst loopt door onder de afbeelding)

Wat valt er te winnen?

De Kringen zou De Kringen niet zijn als onze prijzen niet in het teken zouden staan van elkaar ontmoeten. Zo geven we bioscoopbonnen weg om met iemand anders gezellig een avondje uit te gaan.

En als bonusprijs is er ook nog het nieuwe boek van Linda Duits: Eindelijk weten wat seks is.
“Je kunt op verschillende manieren naar seks kijken. We willen het, doen het, dromen ervan, spreken erover en is de reden van ons bestaan.  Als het puur draaide om voortplanting, dan waren we er niet zo door geobsedeerd. ‘Seks’ betekent verschillende dingen in verschillende contexten. In dit boek analyseert Linda Duits die verschillende perspectieven.”

Weet jij de oplossing van de puzzel al?

Wacht dan niet te lang met insturen. Dat kan met onderstaand formulier.
De uiterste inzenddatum om aan deze prijsvraag deel te kunnen nemen is vrijdag 23 oktober a.s.

Veel succes!

Formulier

Oplossing prijsvraag

  • Wij sturen je naar dit adres een bericht als je een prijs gewonnen hebt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.