30-12-2020 Gelukkig nieuwjaar!

Hoop, geloof, liefde en herinneringen

Aan het eind van het jaar is het mooi om terug te blikken op het afgelopen jaar. Een goed moment om herinneringen op te halen. Maar dit jaar is het toch wel anders, het was een onzeker en verdrietig jaar. Binnen De Kringen zijn bekenden van ons weggevallen, door Corona, als gevolg van een ernstige ziekte en door zinloos geweld.

Velen verloren vrienden, familieleden en bekenden. Het was een hectische tijd waarin afstand van elkaar noodzakelijk was. Gelukkig kunnen we ook terugblikken op mooie momenten.
Het mooie van het afgelopen jaar was de waardering voor de mensen in de zorg. De staande ovaties voor de zorgmedewerkers waren hartverwarmend en ontroerend. Veel Nederlanders hebben ook hun eigen land opnieuw ontdekt, vakantie in eigen land, de natuur in, fietsend en wandelend.

En nu staat het nieuwe jaar voor de deur. We kijken er naar uit. Corona komt hopelijk onder controle en dat betekent weer activiteiten met elkaar, met de kringgroep en gezamenlijk.
We kijken uit naar de kringenjaardag, gepland op 10 april 2021 en de overige themadagen. Verder staan in het nieuwe jaar weer veel activiteiten gepland zoals de Gay Pride Amsterdam, bowlen en eten in Nijmegen en zoals ieder jaar allerlei andere georganiseerde uitjes verspreid over het hele land.

We hopen op een jaar waarin we elkaar weer volop kunnen ontmoeten.
Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Wij wensen jullie allen prettige feestdagen en graag tot ziens in 2021!

Het bestuur van De Kringen
Walter, Katherine, Gerrit, Marleen

Bestuursleden gezocht