03-05-2020 In memoriam

In memoriam Wendy Lazaroms

Foto: Wendy en haar partner Alette (rechts).

Op 7 april 2020 is tot onze grote schrik en ontzetting Wendy Lazaroms aan het coronavirus overleden. Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van een markante en kleurrijke vrouw. Wendy is 46 jaar geworden.

Wendy maakte tussen 2011 en 2014 deel uit van het landelijk bestuur van De Kringen. In diezelfde periode was zij ook actief voor de werkgroep Communicatie. Als sterke netwerker bezocht ze namens onze organisatie vele bijeenkomsten waaronder feesten en recepties. In 2011 leerde ze op een Netwerkborrel in Amersfoort, haar partner Alette kennen.
Na haar afscheid van het bestuur is ze enkele jaren de eerste en tot nu toe enige officiële Ambassadrice van De Kringen geweest.

Wendy was goed in organiseren. Met oog voor details hield ze altijd zicht op het geheel. In de uitvoering van haar taken was Wendy snel, efficiënt en betrouwbaar. Was iets haar taak niet, dan liet ze de verantwoordelijkheid bij de ander. Maar ook dan zag ze alles.
Wendy was gevoelig, had een sterke mening en ging discussies niet uit de weg. De goede zaak stond daarbij altijd voorop, niet haar eigen eer of roem.

Tussen 2007 en 2009 was Wendy één van de organisatoren van de Kringenboot voor deelname aan de Amsterdam Canal Parade. Ze klom op de kade, ontpopte zich als choreografe en leerde vol vuur de deelnemers een vrolijk dansje. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk.

Bij haar afscheid als bestuurslid werd Wendy getypeerd als “een logische denker, goede analyticus van processen, spontaan, primair, krachtig, eerlijk, daadkrachtig en enthousiast. Een kei in netwerken en trainingen.”
Na een periode zonder kring, zocht Wendy toch weer een groep op. Zij hield van mensen en was graag in contact. De Kringen als organisatie droeg zij een warm hart toe.

Markant en kleurrijk, dat was ze. Met een hart van goud, een enorme dosis humor en een bulderende lach, vulde Wendy de harten van anderen. We gaan haar missen. En herinneren. Ze heeft indruk gemaakt.

Wij wensen haar partner Alette, familie en vrienden veel steun toe bij dit verlies.

 

Foto: Wendy en haar partner Alette (rechts).