24-11-2021 Voor jongeren van 18 tot 30 jaar

Januari 2022 start Jongeren Kring Amsterdam

Woon je in Amsterdam en wil je met goede voornemens aan het nieuwe jaar beginnen? Dan hebben wij een leuk en goed voornemen voor jou. De Kringen Amsterdam zoekt nog een aantal jongeren voor de nieuw op te richten jongerenkring. Wil jij ook in 2022 starten met een leuke groep jonge mensen die op dezelfde manier in het leven staan als jij? Maar toch nog zo verschillend dat je elkaar op een positieve manier kan inspireren en prikkelen? Schrijf je dan in voor de Jongeren kring Amsterdam.

Het voordeel dat het een nieuwe kring is, is dat er nog niets vast staat. Niemand kent elkaar. We bepalen zelf het profiel, niets staat in de weg. Van politieke discussie tot de laatste roddels over Maxime Meiland van wandelen in het park, tot uitgaan in alle clubs in Nederland. Jij bepaalt mee.

Het profiel van de nieuw op te starten Amsterdamse Jongerenkring

• Deze kring is voor: LHBTIQ+ers (M/V/X )
• Leeftijd: 18 – 30 jaar
• Woonachtig in Amsterdam of omgeving
• Start januari 2022

Meer informatie of direct al aanmelden voor de Jongerenkring?

Misschien wil je eerst nog even wat meer weten over deze nieuwe Jongerenkring. Dat kan als je contact op neemt met de coördinator van De Kringen Amsterdam of de lokale coördinator van de Jongerenkringen. Hun contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummers) vind je op deze pagina in onze site.
Maar je kunt ook gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina. Wel zo gemakkelijk.

Over de kringen en De Kringen

Wat is een kring eigenlijk? Het is in de eerste plaats vooral een groep LHBTIQI+ mensen die samenkomt voor een gezellige avondje dat men onderling zelf organiseert.
Houdt je kring van uitgaan en socializen? Dan is dat jullie kring.
Houdt jullie groep van een stevige discussie, dan kan er ook een politieke discussie op het programma staan. Dit profiel ontstaat op een natuurlijke manier. Hierdoor is het concept van een kring interessant voor iedereen.
Naast de lokale kringen is er de landelijke organisatie De Kringen. Deze heeft tot doel zoveel mogelijk mensen elkaar te laten ontmoeten in een locale kring. Dat doet ze onder andere door het faciliteren van de kringen en deze te ondersteunen.
Het leuke is dat De Kringen zo mensen samenbrengt die je anders niet zo snel zou ontmoeten. Daarin zit juist het succes en de kracht van De Kringen.
Kijk voor meer informatie op onze site www.dekringen.nl