17-07-2021 Voor beginners én gevorderden

Nieuwe Kringleiders-training

Op zaterdag  11 september 2021 is er in Utrecht weer een Kringleiders-training. Deze trainingsdag, voor zowel beginnende en gevorderde kringleiders, zal plaatsvinden in Utrecht. Heb jij het voornemen om zelf een kring op te richten of wil je graag je vaardigheden vergroten, dan is deze trainingsdag iets voor jou! Deelname (inclusief lunch) is gratis en reiskosten boven de €10,- kunnen worden gedeclareerd.

Wat zou jij willen leren tijdens deze Kringleiders-training ?

Naar aanleiding van de aanmeldingen en jouw vooraf ingestuurde vragen zal de trainer een gebalanceerd trainingsprogramma samenstellen voor deze dag. Mogelijk heb je een eigen praktijkvoorbeeld in gedachten waar je graag feedback of nieuwe input over wilt ontvangen. Hier staat de trainer zeker voor open. Stuur hierover gewoon van te voren even een e-mail naar de werkgroep trainingen zodat ze dit kunnen voorbereiden.

De werkgroep dan ook graag ziet je graag op zaterdag 11 september 2021; vanaf 10.00 uur inloop en ze starten om 10.30 uur. Uiterlijk wordt deze dag om 17.00 uur afgesloten.

We zien je graag op zaterdag  11 september 2021; vanaf 10.00 uur inloop en we starten om 10.30 uur. Uiterlijk sluiten we deze dag om 17.00 uur af.

Aanmelden of meer informatie?

Aanmelden, een optie nemen (als je nog niet zeker weet of je die dag ook kunt) of meer informatie? Stuur dan een mail naar trainingen@dekringen.nl en je ontvangt binnen een paar dagen een antwoord terug. (Uiterlijke aanmelddatum: dinsdag 10 augustus, maar vol is vol)