19-10-2021 De Kringen was erbij!

Leeuwarden organiseerde Roze Zaterdag 2021

Roze Zaterdag 2021 opende met een druk bezochte Regenboogviering in de Grote Kerk van Leeuwarden. Toen begon ook de veelkleurige Pride Parade door de grachten van Leeuwarden, waaraan zo’n zestien boten meededen. Verder waren er muziekactiviteiten op het hoofdpodium, en was er de informatiemarkt waar De Kringen een leuke kraam bemenste.

Infomarkt van Roze Zaterdag in Leeuwarden

De door de organisatie verstrekte en opgebouwde kramen waren opgesteld aan het Ruiterskwartier, tussen de gracht en het podium op het Zaailand. Het in groten getale opgekomen publiek en de smalle straat maakte het gezellig druk. Opvallend was de ruime aanwezigheid van winkelend publiek. Hoewel het wat frisjes was, scheen ‘s middags toch een zonnetje en bleef het gelukkig droog.

De Kringen was er ook bij

De kraam van De Kringen trok de aandacht door de leuke versiering en de snoeperijen. Er zijn vele gesprekjes gevoerd. Meerdere belangstellenden uit Friesland hebben hun emailadres achtergelaten bij de kraam van De Kringen. Ken je of ben je een belangstellende uit Friesland of uit een andere provincie in Nederland, mail dan naar info@dekringen.nl
De aanwezigheid van De Kringen op Roze Zaterdag is al met al geslaagd te noemen.