26-07-2021 Nieuwe Activiteitenkring voor Mannen in Zuid-Holland

Kom op mannen.
Doe gezellig mee!

Nieuwe Activiteitenkring voor Mannen in Zuid-Holland

Ben je lid van een mannenkringen in Zuid Holland en lijkt het je leuk om ook eens buiten je eigen kringetje te stappen?
Heb je zin om met een stel anderen iets leuks te ondernemen in een nieuwe Activiteitenkring? Lees dan verder 😊

De Activiteitenkring: elke eerste zaterdag of zondag van de maand

Vanaf september gaan we op elke eerste zaterdag- of zondag een activiteit organiseren voor alle leden van de mannenkringen in Zuid-Holland. Denk daarbij aan (strand)wandelingen, fietstochten, bezoekjes aan film(huis), museum, barbecues, bezoekjes aan Gouda bij Kaarslicht, Wereldhavendagen, workshops toneel, etc. etc.. Deelname is gratis, je betaalt zelf voor eventuele hapjes, drankjes, toegangskaarten, etc. De activiteiten zijn speciaal voor leden van de mannenkringen in Zuid-Holland, maar ben je lid van een kring elders, en wil je meedoen, of ben je nog geen lid van een kring, dan ben je ook van harte welkom.

Sportieve kickoff in september met een strandwandeling

Op zondag 5 september gaan we sportief van start, met een strandwandeling van Scheveningen naar Kijkduin. We verzamelen tussen 13.45-14.00 bij de uitgang van de  Palace Promenade, op de hoek bij Bart Smit.  Bij slecht weer hebben we een alternatief achter de hand….

Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de activiteiten!

Heb je zin om in september of een volgende keer mee te doen? Stuur dan een mailtje naar info@dekringen.nl. Vermeld daarin je naam en een telefoonnummer. Je kunt ook gewoon eerst even mailen om alleen nog maar wat meer informatie op te vragen.

Na ontvangst van je mailtje voegt Willem je telefoonnummer toe aan de appgroep in Whatsapp. Dan blijf je zo op de hoogte van alle activiteiten en last minute programma-updates.

En heb je zelf een idee voor een leuke activiteit, laat het weten!
De activiteiten worden ook bekend gemaakt via de kringleiders in Zuid-Holland en op de website van De Kringen.

 

Tot ziens!

Willem Hazekamp, mannenkringen Leiden
Jan Willem Meijer, mannenkringen Haaglanden
Cees Vlasblom, mannenkringen Rotterdam Rijnmond

PS: en natuurlijk houden wij rekening met de COVID-19 regels van de RIVM – een gepaste afstand van 1.5 meter is goed mogelijk.