14-06-2020 De nieuwe huisstijl oogt fris en stoer

‘Nieuwe jas’ voor De Kringen

Je hebt het vast al gezien: onze nieuwe huisstijl en volledig nieuwe website. Daarmee hebben we een nieuwe jas aangetrokken. De nieuwe huisstijl oogt – althans, dat vinden wij – fris, onafhankelijk en stoer. En dat past bij De Kringen. De leden van een kring bepalen zelf wat de groep onderneemt. Hierdoor kan er ontzettend veel en is je kring altijd eigentijds. Jezelf zijn en anderen ontmoeten staat centraal. Dat is precies wat mensen willen.

Behalve de nieuwe uitstraling is vooral de zoekfunctie op de website verbetert. Via de site kunnen mensen die een kring zoeken, deze gemakkelijker vinden. Per provincie kan er in de eigen buurt gezocht worden. Wil je zelf een kring starten? Dan word je in contact gebracht met mensen die je daarbij kunnen helpen. Verder vind je nieuws en activiteiten op de site en is aanmelden voor deze digitale Nieuwsbrief van De Kringen gemakkelijker dan ooit.

(Tekst loopt door onder de illustratie)

Voorbeelden toepassingen huisstijl

Themadag over onze nieuwe jas

Wil je meer weten over hoe je de nieuwe huisstijl in je eigen kring of regio kunt gebruiken, houd dan zaterdag 3 oktober in je agenda vrij. Want dan organiseert het bestuur in samenwerking met de werkgroepen website en communicatie een themadag. Dan gaan we kijken hoe we de huistijl kunnen toepassen en wat je in je eigen regio kunt doen om leden te werven etc.
Kijk in de Agenda verderop in onze site voor meer informatie.

Themadag in de Agenda