23-12-2021

Bestuursbericht Oktober 2021

Bestuursbericht Oktober 2021

Een organisatorische vergadering, deze vergadering.

Met name op het gebied van archivering van PR-materiaal worden er keuzes gemaakt. Zo is een aparte opslag voor materiaal onnodig en worden de spullen in eigen beheer in opslag genomen. Het gaat met name om spullen die worden gebruikt tijdens Roze Zaterdag en Pride.

Ook de huisstijl komt aan bod. Het bestuur vindt het noodzakelijk om de huisstijl door te voeren en gaat met Johan hierover in gesprek over de mogelijkheden. Met name naar buiten toe is het professioneel om een eenduidige handtekening onder mailtjes te hebben.

Mitchel heeft met de kringleiders uit de regio Amsterdam een overleg gehad. Binnenkort is er vermoedelijk weer een regiobestuur. Met het zich op de uitrol van de komende campagne is er behoefte aan nieuwe kringleiders die nieuwe groepen kunnen begeleiden. Daarom zal een advertentie worden gemaakt voor het werven van nieuwe kringleiders.

Ook wordt de inhoud van de komende Themadag besproken. De Themadag vindt plaats op 13 november a.s. Het etentje met de oud-bestuursleden is goed bevallen. Op deze manier wordt het huidige bestuur gevoed met ideeën en tips.