14-09-2020 Vacature voor de Werkgroep Communicatie

Ben jij een mediamaker? (m/v/x)

De Kringen moet zeker in tijden als deze meer online in beeld komen en blijven. Daarvoor hebben we meer ‘content’ nodig om via social media zichtbaar te zijn. Dus we zoeken we een mediamaker die bijvoorbeeld kleine blogjes, vlogjes (filmpjes), podcasts of animaties wil en kan maken. Deze vrijwilligers-vacature kan ook op projectbasis worden ingevuld.

Social media

Weet jij vooral leuke onderwerpen en invalshoeken te bedenken? Heb jij een creatieve kijk op het LHBTI+ nieuws, weet jij welke activiteiten er binnen kringen worden ondernomen? Zijn Instagram, Facebook, TikTok en andere social media (een beetje) gesneden koek voor je?
Reageer dan nu! Of eerst meer weten? Stuur dan nu een mail naar
communicatie@dekringen.nl 

Vrijwilligers zijn moderne goede feeën

Dit betreft, zoals alle functies bij De Kringen, een vrijwilligersfunctie. Gemaakte kosten mag je natuurlijk altijd declareren.
De te verwachten tijd die je er per maand mee bezig bent is in overleg in te vullen. Maar we verwachten dat het, zeker in het begin, ongeveer 6 a 8 uur per maand zal zijn. Een en ander hangt af van je eigen vaardigheden en de omvang van de projecten die je op eigen initiatief zelf (mede) oppakt.

Dit is ook een ideale manier om al doende je media-skills te vergroten!

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en Instagram.

Stuur een e-mail