25-06-2020 Videostream op onze site

Volg Global Pride hier online

 

Wereldwijd vielen vele prides in het water door de coronacrisis. Maar nu is er een Pride online: Global Pride 2020. Gedurende 24 uur een online stream met artiesten, wereldleiders, toespraken etc. Volg het hier!

Global Pride biedt de LGBTI -plus gemeenschap over de hele wereld de gelegenheid om samen te komen en diversiteit en gelijkheid te vieren in deze uitdagende tijden.
Want de COVID-19-pandemie (Corona) heeft een verwoestende impact gehad op Pride-organisaties wereldwijd met honderden marsen en evenementen die zijn geannuleerd of uitgesteld. Zo ook de Nederlandse Prides’s in onder andere Alkmaar, Amsterdam en Utrecht.

Dit online Pride initiatief werd op 1 april gelanceerd als een partnerschap tussen InterPride, de European Pride Organizers Association en nationale Pride-netwerken in verschillende landen. Het wordt geleid door een team van vrijwilligers uit elke regio van de wereld die er allemaal voor zorgen dat iedereen in juni kan deelnemen aan Pride.

🏳️‍🌈❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍💖❣️🏳️‍🌈

(Tekst loopt door onder de video)

Volg deze Pride online

Global Pride wordt ’s werelds grootste LGBTI + -feest ooit. Gedurende 24 uur is er een stream aan content van Pride-organisaties, activisten, maatschappelijke organisaties, politici en wereldleiders, en je kunt overal kijken, zolang je wifi en een smartphone, tablet of computer hebt. De kaart op de site toont je een overzicht van de starttijden in enkele grote wereldsteden en het volledige en veelzijdige programma.

Hoe kan ik Global Pride bekijken?
Je kunt Global Pride hieronder bekijken maar ook via:

Je kunt Global Pride hierboven bekijken maar ook via:

Hoe kan ik Global Pride bekijken?

Zie hier het programma dat aansluit bij het tijdschema van Nederland (West Europa). Scrol naar beneden en zoek de tijdzone van Brussel op.

Naar de site globalpride2020.org