Kringlid worden?

De Kringen is een landelijke organisatie die maar één doel heeft: zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact brengen. Laagdrempelig en respectvol.

De Kringen is er voor jou! Om de leukste, gezelligste, fijnste mensen te ontmoeten.

Je kunt er terecht voor een ontspannen middag of gezellig avondje uit, het voeren van goede gesprekken en het delen van persoonlijke verhalen. De Kringen is er voor gelijkgestemden die hun sociale netwerk willen uitbreiden. Hier maak je nieuwe vrienden, misschien wel voor het leven. Maandelijks ontmoeten de leden elkaar in kringen verspreid over het hele land.

Als je lid wordt van De Kringen vragen we je om een kleine kringbijdrage van €17,50 per jaar. Met jouw bijdrage zijn we in staat zoveel mogelijk mensen, door heel Nederland met elkaar in contact te brengen.

Wat doen we met jouw bijdrage?

  • Zowel landelijk als regionaal organiseren we veel activiteiten waarbij je naast jouw eigen kring ook andere kringleden kunt ontmoeten. Zo zijn we de afgelopen periode met veel kringleden naar het theater geweest, hebben we een fietstocht georganiseerd, een dag vol met interessante lezingen gehouden en zijn we met z’n allen gaan bowlen en dineren. Kortom; we doen veel en vaak leuke dingen.
  • Met jouw bijdrage zijn we in staat De Kringen te promoten met als doel natuurlijk het aantrekken van nieuwe kringleden. Denk daarbij aan de website, maar zeker ook aan onze deelname aan landelijke evenementen zoals Roze Zaterdag met een stand en onze kringboot bij de Canal Pride in Utrecht en Amsterdam. Ook de promotiematerialen zoals pennen, flyers, banners en t-shirts worden met jouw bijdrage gerealiseerd.
  • Een kring wordt geleid door een kringleider. Zowel voor beginnende als ervaren kringleiders worden regelmatig trainingen georganiseerd om ervoor te zorgen dat zij alle handvatten hebben om de kring succesvol te laten functioneren
  • Het bestuur van De Kringen netwerkt natuurlijk ook met andere homo-organisaties, zoals het COC en we zijn betrokken bij werkgroepen die zich richten op specifieke doelgroepen waaronder de roze 50-plussers en de homojongeren. Je kunt gerust stellen dat ons bestuur probeert de (roze) wereld een stukje beter te maken en de continuïteit van de De Kringen te waarborgen. Het zijn met name de reiskosten die worden vergoed met jouw bijdrage.

Kortom; jouw bijdrage helpt mee aan het organiseren van leuke activiteiten, de kwaliteit van De Kringen te waarborgen en nieuwe leden aan te trekken. Dank je wel!

Zoek een kring die bij jou past