Wij kunnen je ermee helpen

Start een kring

Is er geen Kring bij jou in de buurt? En wil je dat veranderen? Dan kun je zelf een kring starten. Heel moeilijk is dat niet. Je moet natuurlijk een aantal mensen vinden die met je mee willen doen, 4 mensen is al genoeg. En daarvoor moet je de publiciteit zoeken, bijvoorbeeld met een interview in een plaatselijke krant of een stand op een informatiemarkt, bijvoorbeeld op een Roze Zaterdag.

 

De Kringen Nederland kan je daarmee helpen. We hebben digitale voorbeelden en handleidingen hoe je een folder er leuk uit laat zien (met de huisstijl van De Kringen natuurlijk). We zullen je natuurlijk ook helpen met een bericht op onze landelijke website en in de provincie waar je zit. Als je dat wilt, kan je kring opgenomen worden in het overzicht van alle kringen in je provincie. Ook kun je een eigen pagina krijgen op onze website. Dat helpt om extra kringleden te krijgen

Neem contact op met de landelijke coördinator en we helpen je op weg!

Voel je je niet zeker genoeg? Je kunt ook een opleidingsdag van ons volgen. Want twee keer per jaar wordt er een gratis trainingsdag georganiseerd voor beginnende kringleiders. Houd daarvoor onze agenda in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

 

Contact