Speciaal voor jou

De kringen voor vrouwen

Je wilt graag andere lesbiennes of bi-vrouwen ontmoeten om regelmatig lekker bij te kletsen of leuke dingen te ondernemen. Dan ben je bij De Kringen aan het juiste adres. De Kringen is het LHBTI platform dat zich inzet om mensen met een zelfde geaardheid een plek van ontmoeten te bieden.

Er zijn speciale kringen voor lesbiennes. Hier ontmoet je vrouwen die net als jij ook graag in contact komen met andere lesbo’s. Misschien omdat je in je huidige vriendinnenkring maar weinig lesbiennes hebt, of misschien ben je net verhuisd en wil je graag je sociale netwerk uitbreiden. Wat de reden ook is, bij De Kringen ben je meer dan welkom.

De Kringen vind je in het hele land. Letterlijk van Groningen tot Zeeland. Via de kringzoeker kun je eenvoudig een kring voor lesbiennes in jouw regio zoeken. Elke kring is anders. Sommige kringen voor lesbo’s spreken een keer in de maand bij iemand thuis af. Een gezellige middag met een goed gesprek. Andere kringen gaan de hort op. Van een kookworkshop tot een festival. Het aanbod is groot, dus er is altijd wel een kring die bij jou past. Eén ding hebben alle kringen gemeen: lesbisch zijn is niet wie je bent, het is gewoon een gegeven dat bij je hoort.

Veel lesbiennes die lid zijn van een kring hebben zo hun vriendinnenkring op een mooie manier kunnen verrijken. Van echt kringvriendinnen tot vriendinnen voor het leven. Prachtig toch! En hoewel het natuurlijk wel eens gebeurt is het niet het doel van De Kringen om in liefdesrelaties te voorzien.

Dus heb je zin om andere lesbiennes te ontmoeten en vind je het leuk om regelmatig af te spreken met andere vrouwen? Kijk dan snel welke kring bij jou past.

 

Zoek een kring bij jou in de buurt