Wees jezelf, ontmoet anderen!

Zien we je binnenkort bij een van onze kringen?

Echt jezelf kunnen zijn en genieten van elkaars gezelschap. Bij De Kringen ontmoet je de mooiste mensen. Sluit je aan bij De Kringen.

Zoek een kring Meer over ons

Kies ook voor:

Helemaal jezelf zijn binnen een groep gezellige LHBTI’s
Het uitbreiden van jouw vrienden- en kennissenkring
Duurzame vriendschappen, door de structuur: regelmatig afspreken met een vaste groep

Wees jezelf, ontmoet anderen.

Meer over ons

Wij brengen mensen bij elkaar. LHBTI’s om precies te zijn. Homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (vanaf 18 jaar) kunnen bij De Kringen echt zichzelf zijn en genieten van elkaars gezelschap. Als je je aansluit bij één van onze Kringen, ontmoet je nieuwe mensen waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. De mensen binnen zo’n Kring spreken één of meerdere keren per maand met elkaar af. Voor een gezellige avond samen koken of een middag eropuit. Dat bepaal je helemaal zelf.

Er zijn Kringen door heel Nederland en vaak zijn er meerdere Kringen bij jou in de buurt. Hierdoor is er altijd een Kring die bij je past.

Zoek een kring

Wanneer is een Kring iets voor jou?

Een nieuwe stad, net uit de kast of gewoon behoefte aan contact met gelijkgestemden? Wat je reden ook is, bij De Kringen vergroot je je wereld en maak je nieuwe vrienden. Als je het leuk vind om regelmatig met dezelfde groep mensen af te spreken bij iemand thuis (uiteraard bij jou in de buurt) dan is De Kringen echt iets voor jou.

Eén ding hebben alle kringen gemeen. Het is dé plek om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen dingen te ondernemen. En, niet onbelangrijk, er is ruimte voor iedereen – ongeacht jouw verhaal of standpunt. En hoewel niet elk gesprek met je seksualiteit of gender te maken heeft, hebben de middagen en avonden vaak wel een roze randje.

Hoe weet ik of een kring bij mij past?

En het mooie is… er zijn heel verschillende Kringen. Elke kring is anders, heeft een eigen profiel. Jullie bepalen samen hoe vaak jullie afspreken en hoe jullie de bijeenkomst invullen. Dit kan dus heel verschillend zijn. Zo zijn er kringen die elke keer samen aan de keukentafel afspreken en waarbij het goede gesprek centraal staat. Maar er zijn ook kringen die elke maand samen koken of afspreken in de kroeg. Kringen zijn er dus in allerlei vormen en maten: mannen, vrouwen of juist gemengd. Jong, oud of een mix: er is altijd een kring voor jou!

Testimonials

Pieter

“Op een leuke en ongedwongen manier met andere mensen samen zijn. Heerlijk.”

Larissa

“Bij De Kringen kan ik echt mezelf zijn.”

Sander

“Altijd de leukste avonden bij De Kringen. Puur genieten.”

Renee

“Door De Kringen heb ik nieuwe vrienden leren kennen”