Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Gelderland

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

Vrouwenkring 50 plus – Nijmegen

Deze vrouwenkring bestaat sinds 2016 en heeft 9 leden. Elke 1e vrijdagavond van de maand komen we bij elkaar bij een kringlid thuis. De kringavond wordt door 2 leden voorbereid. We bespreken bijv. een thema of spelen een spel en er is aandacht voor elkaar. Daarnaast gaan we ook samen wandelen, fietsen, naar de film, een concert, een museum of een evenement

Bi – mannen – Nieuwe aanmeldingen zijn welkom! – Ruurlo-Achterhoek

Kring van bi-mannen uit de gehele Achterhoek. Deze groep mannen van verschillende leeftijden komen 1 x in de maand bij  elkaar. Je verhaal kwijt kunnen, maar ook een stukje gezelligheid vinden we erg belangrijk. Je bent van harte welkom!

Ben je niet bi-, maar wil je wel bij een mannengroep in de Achterhoek? Je kunt dan contact met ons opnemen en we bekijken samen met je de mogelijkheden.

Mannenkring – Harderwijk

Nog geen tekst op het moment

De Kringen Arnhem en Ede

Op dit moment hebben alle kringen in de omgeving Arnhem/Ede de maximale grootte bereikt. We starten graag nieuwe kringen. Als je interesse hebt, wordt je voorlopig op de wachtlijst gezet. Maar wacht niet, en geef je interesse door aan de coördinator van deze regio via het aanmeldformulier op de volgende pagina.

Gelderland en omstreken – omgeving Leusden – Zwolle

Wij zijn een kring van (op dit moment) acht mannen in de leeftijd van 40 tot ? jaar en komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar. Het is een gezelligheids-kring, waar ook ruimte is voor eigen inbreng/ dingen waar je tegen aanloopt en kan delen. Onze leden wonen van Leusden tot Zwolle.

Vrouwengroep 40 plus – op zoek naar nieuwe leden – Achterhoek

Op dit moment bestaat de groep uit 4 vrouwen en zijn we op zoek naar jou! Gezellig samen activiteiten ondernemen, een luisterend oor voor elkaar, themaonderwerpen bespreken, film kijken met een roze randje, weekeindje samen weg etc. Spreekt deze vrouwengroep je aan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Mannenkring 2 – Arnhem

Wij zijn een groep mannen (30-55jr) die betrokken zijn naar elkaar en die in of rondom Arnhem wonen. We komen elke 2e vrijdag van de maand bij iemand thuis samen of gaan iets buiten de deur doen. De sfeer is ontspannen en we praten over wat iemand bezig houdt of wat leuk is te doen.

Op dit moment heeft onze kring helaas het maximum aantal leden bereikt.
Wil je lid worden van een kring, vul dat het aanmeldformulier in op dan proberen we een andere – misschien nieuwe – kring voor je te vinden.

Jongerenkring 18+ – Nijmegen

We zijn een relatief jonge kleine groep, gestart in 2018. We staan open voor energieke mensen die het leuk vinden met ons activiteiten op te pakken of soms te borrelen.

Mannenkring, 30-50 jaar – Nijmegen

Wij zijn een gezellige en open kring van mannen tussen de 30 en 50 jaar oud. Maandelijks komen we bij elkaar. Hierbij bespreken we verschillende LGBT+ thema’s, maar ook andere thema’s komen aan bod. Daarnaast gaan we jaarlijks een weekend naar het buitenland of met elkaar naar de bioscoop, etc..

Vrouwenkring 35-55 Nijmegen

Ben jij op zoek naar een warme en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen tussen de 35 en 55 jaar oud? Zoek dan niet verder! Bij Vrouwenkring Nijmegen bieden we een unieke ruimte voor vrouwen zoals jij om samen te komen, te delen, te groeien en te bloeien.

In onze maandelijkse bijeenkomsten creëren we een sfeer van verbondenheid en empowerment. Of je nu wilt praten over persoonlijke groei, carrière-ontwikkeling, gezondheid en welzijn, of gewoon op zoek bent naar een luisterend oor, onze kring staat voor je klaar.

 

Vrouwenkring – Achterhoek

Jezelf kunnen zijn, dat is belangrijk. Wij, 5 vrouwen tussen 45 en 59 jaar, komen uit Ruurlo, Babberich, Gaanderen, Deventer en Lichtenvoorde. Wij komen eens per maand op vrijdagavond bij elkaar. We vinden herkenning, een luisterend oor, gezelligheid en we gaan soms samen uit.
Voel je welkom om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Mannenkring 50 jaar en ouder – Nijmegen en omstreken

Wij zijn een kring die voornamelijk bestaat uit wat oudere leden. We komen, volgens jaarplanning, om de 3 weken, op dinsdagavond bij elkaar. De avond heeft een gastheer en leider / presentator van de avond. De avonden zijn gevarieerd met aandacht voor elkaar en wat ieder zoal bezighoudt. Soms doen we een activiteit buiten de deur, bijv. een BBQ, lunch / diner, bioscoop / theater of wandeling.

Mannenkring 50 en ouder – Arnhem

Wij zijn een kring, opgestart in 2022, die bestaat uit leden van 50 jaar en ouder. We komen op vrijdagavond bij elkaar bij één van de leden thuis. De avond heeft een gastheer en leider / presentator van de avond. De avonden zijn gevarieerd met aandacht voor elkaar en wat ieder zoal bezighoudt. Soms doen we een activiteit buiten de deur bijv. een BBQ, lunch / diner of bioscoop / theater of wandeling.

Vrouwenkring Groep 45+ – Harderwijk en omgeving

Onze kring heeft leden in de omgeving van Harderwijk (max. een half uur van Harderwijk). We komen eenmaal per maand op dinsdag bij elkaar in huiselijke omgeving waarin van alles besproken wordt en met elkaar lachen en plezier maken belangrijk is.

Mannenkring, 50 – 60 jaar – Nijmegen

Wij zijn een groep van 7 mannen uit Nijmegen en omgeving die al jaren maandelijks bij elkaar komen. De sfeer is gezellig, humoristisch en betrokken. We gaan ook naar bioscoop, concert, theater of uit eten.

Vrouwenkring 30-50 jaar – Nijmegen

Onze kring bestaat momenteel uit 9 vrouwen (30-50jr). We komen elke maand samen bij iemand thuis. Dan wordt er bijv. een actueel (roze / persoonlijk) thema besproken of spelen we een quiz. Buiten de deur gaan we naar o.a. de bioscoop / theater, het café of een (roze) festival. Iedere zomer doen we een BBQ met partners / kinderen. De sfeer is altijd gezellig en zijn ook betrokken met elkaar.

Mannenkring 45-65 jaar – Nijmegen

Bij onze mannenkring staat gezelligheid en aandacht voor elkaar voorop. Dat vinden we belangrijker dan een vast onderwerp. We bestaan uit een leuke diverse groep van rond de 8 mannen van 45 tot 65 jaar en we komen maandelijks bijeen bij iemand thuis. Daarnaast worden er ook activiteiten geregeld, zoals een cafébezoek, feest of restaurant.

Mannenkring 50-70+ – Nijmegen

Wij zijn een mannenkring in de regio Nijmegen en bestaan uit 6 leden in de leeftijd van 50 jaar tot 70+. Wij komen elke drie weken bij elkaar bij één van onze leden thuis. Daar worden verschillende onderwerpen besproken of er wordt een thema ingebracht. Het zijn altijd prettige avonden waar respect is voor elkaar.

Ho- en bi- mannengroep – Barneveld e.o.

Kring Barnveld is een Ho- en Bi-mannengroep in de leeftijd van 50 tot 65 jaar. We zijn eind 2022 gestart en houden maandelijkse roulerende huiskamerbijeenkomsten en vinden het belangrijk dat alle kringleden de kring thuis kunnen ontvangen. Lid zijn van deze kring betekent dat je actief meedoet, uit de kast bent (of daar actief mee bezig bent) en dat je ook iets hebt toe te voegen aan de kring. Bij onze kring kun je zeker wat halen, maar we verwachten ook dat je wat meebrengt naar de kring. Denk aan; gezelschap, (sportieve maar ook culturele)activiteiten, vriendschap, gesprekken, Social-talk maar ook serieuze onderwerpen.

Momenteel hebben wij nog plaatst voor één nieuw actief kringlid.