Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

De Kringen

Jij en de kringen

Er is een kring voor iedereen

Over de kringen

Vragen over de kringen

Wat vinden anderen van de kringen?

Ontdek wat anderen te zeggen hebben over onze geweldige kringen in deze vier korte interviews! Laat je inspireren door hun verhalen en enthousiasme terwijl ze delen hoe de kringen hun leven hebben verrijkt en nieuwe vriendschappen hebben gesmeed. Laat je meeslepen door de positieve energie voor de bloeiende kringen gemeenschap!

Waarom kringlid worden, wat voor vriendschappen bied het mij?

De kringen biedt een meeslepende reis en de mogelijkheid deel te zijn van onze kringen gemeenschap, van het smeden van waardevolle vriendschappen tot het deelnemen aan inspirerende avonden. Het is jouw uitnodiging om deel uit te maken van een levendige gemeenschap die groei, verbondenheid en plezier omarmt. Kom binnen en ontdek de magie die wacht op degenen die lid worden!

Wat is er te doen voor leden?

De kringen is een reis van halen en brengen. De kringen bied je de kring avonden maar ook evenementen die je op de website kan vinden. Ook op deze manier kan je nieuwe interessante mensen leren kennen. Verder hebben wij kringleider trainingen en kant en klare thema’s op de website staan. Zo te gebruiken om een hele avond te vullen. Neem een kijkje op onze voor leden pagina. 

Zoek je een kring?

Met meer dan 100 kringen in heel Nederland en meer dan 300 nieuwe aanmeldingen per jaar blijft onze gemeenschap nog steeds groeien en zijn we meestal in de buurt te vinden? Weten waar een kring bij jou in de buurt zit ga naar de kringen pagina. 

Nog meer informatie

person in white pants and white sneakers standing on black and red carpet
multicolored rainbow artwork

ANBI status

white purple yellow and pink textile

Donaties

Red, Blue, and Yellow Round Lights
blue and pink textile in close up photography

Andere organisaties