Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Noord-Brabant

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

Mannen Eetkring regio Eindhoven – Eindhoven

Wij zijn een gezellige kring van maximaal 10 mannen. De gastheer zet voor de andere kringleden een smakelijke maaltijd op tafel.

West-Brabant – Breda

Mannenkring 2 Breda is een club voor homomannen die wonen binnen een straat van 15 km rondom Breda. De groep komt elke tweede donderdagavond van de maand bij elkaar bij een van de leden thuis. Het doel van de Kringavonden is groepsgesprekken over homogerelateerde thema’s evenals het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Op initiatief van de leden kan er ook een spel of activiteit zijn.
Dat is ook buiten de Kringavonden mogelijk is. Verbinding, gezelligheid, vriendschap en herkenning zijn onze drijfveren!

Bi-homokring ZO Brabant

Welkom bij de BI-Kring Zuidoost Brabant – een bruisende groep voor mensen zoals jij, die zich bevinden in de unieke situatie van een biseksuele of homoseksuele identiteit binnen een heteroseksuele relatie. Wij begrijpen dat het delen van deze ervaringen en gevoelens een specifieke en soms delicate uitdaging kan zijn, en daarom hebben we deze warme en ondersteunende kring gecreëerd.

Onze bijeenkomsten, die maandelijks plaatsvinden, beloven gevarieerde avonden te zijn. Soms richten we ons op specifieke thema’s die relevant zijn voor onze diverse groep, terwijl andere keren de focus ligt op uitgebreide aandacht voor elkaar en wat ieder van ons bezighoudt. De setting is informeel en huiselijk, waarbij we samenkomen bij een van de leden thuis. We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen mogelijk is, en we waarderen de behoefte aan privacy. Jouw comfort staat bij ons voorop.

 

Mannenkring 2 Den Bosch – Den Bosch

Door het succes van de mannenkring Den Bosch I is het tijd dat er een vervolg komt.
We zijn daarom gestart met een tweede mannengroep van de Kringen in Den Bosch.

 

Mannenkring – Tilburg

Wij zijn een gezellige mannenkring die elke 4e vrijdag van de maand (en soms zaterdag) bij elkaar komen. Wij ondernemen dan meestal een activiteit waarbij je kunt denken aan een culinaire avond, picknick, fiets/wandelavond, kletsavond, spelletjesavond. Spreekt dit je aan, schrijf je dan in met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en er wordt contact opgenomen met je voor een afspraak.

Mannenkring 55 plus Tilburg

Mannenkring 55 plus Tilburg is een club voor homomannen van 55jaar en ouder die wonen in de gemeente Tilburg of directe omgeving.

Vrouwen kring Den Bosch

We starten een vrouwenkring in de regio Den Bosch!
De doelgroep voor de kring is vrouwen tussen de 25 en de 50 jaar oud. Eens per maand ontmoeten we elkaar op een vaste dag en tijdstip.
Wat gaan we doen? Een gezellige activiteit zoals wandelen, naar de bioscoop of een workshop volgen.
Of als we liever bij iemand thuis afspreken: lekker film kijken of spelletjes doen.
We kiezen de soort activiteiten waar behoefte aan is. Het belangrijkste is dat iedereen zichzelf kan zijn en er plezier aan beleeft.
Om de beurt nemen mensen de organisatie van een activiteit op zich.
Het is dus de bedoeling dat je actief en betrokken bent zo nu en dan, en dat je trouw aanwezig bent.

Mannenkring Eindhoven-Helmond – Helmond

Wat kan je verwachten?

We zijn een homo mannengroep van 50-plussers die volop in het leven staan. We houden van een goed gesprek, er wordt zeker gelachen, we houden van lekker eten, en willen samen af en toe wat gezelligs ondernemen. We verwachten dat jij ook een positieve levenshouding hebt met een eigen mening.

 

Vrouwenkring 3 Tilburg

Je hebt als vrouw zin om andere vrouwen die (ook) op vrouwen vallen te ontmoeten in een gezellige omgeving?
Wij ontmoeten elkaar maandelijks bij elkaar thuis of tijdens uitstapjes die we zelf organiseren.
Op een relaxte manier altijd veel plezier. Heb je interesse om er meer van te weten?
Klik op de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en we nemen contact met je op om een afspraak te maken om kennis te m aken.

Eiland Kring – Goeree

Omdat er nog geen kring is hier op het mooie Goeree Overflakkee vonden wij dat het de hoogste tijd is dat die er komt. En hier zijn we! Je hoeft niet meer te reizen naar een stad in Zuid-Holland of Brabant voor een kring. We ontmoeten elkaar meestal op het eiland, soms daar omheen.

We richten ons nu op iedereen die graag ik contact komt met andere LHBTI personen, ongeacht leeftijd, gender of geaardheid. Iedereen is welkom, alleen een goed humeur is een vereiste 😉

Via een wandeling (van ongeveer een uur) op vaste basis treffen wij elkaar! Na afloop drinken we dan nog wat. Op een ongedwongen manier leren wij elkaar kennen en vergroten we onze kennissenkring. Mocht het weer erg tegenvallen, dan verplaatsen we ons naar binnen voor een leuke activiteit.

Kom je met ons wandelen?

Vrouwenkring 1 Tilburg – Alle leeftijden

Gezellige ontmoetingen met vrouwen, niet om te daten, maar net als in de maatschappij elkaar van alle leeftijden te ontmoeten.
Alleen heer gaat het om vrouwen die (ook) op vrouwen vallen, en dat leidt natuurlijk tot heel andere gesprekken.
Spreekt je dat aan? Gebruik dan de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en we nemen contact op met je om een afspraak te maken voor meer informatie.
Tot ziens!

Vrouwenkring Tilburg eo

Ook in Tilburg eo gaat er een compleet nieuwe vrouwenkring van start. Deze in de leeftijdscategorie 30-40. Als je wat jonger of ouder bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Deze kring heeft een flexibel programma: een goed gesprek, een drankje (en/of een hapje) bij één van de leden thuis, een spelletje, een avondje uit, wandelen etc. Er is van alles mogelijk.

Aangezien respect voor elkaar hoog in ‘t vaandel staat en wij willen dat voor iedereen alles zo goed mogelijk verloopt, wordt er door een kennismakingsgesprek ingeschat of je passend bent binnen de groep.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Gebruik dan de witte knop “Nu gratis aanmelden” en er wordt contact met je opgenomen.

Mannenkring 1 Den Bosch – Den Bosch

Onze groep bestaat op dit moment uit 12 mannen. Verbinding met elkaar vinden we erg belangrijk. Onze vaste groepsavond is de tweede woensdag van de maand. We wisselen een maand een praat-avond af met een maand waarin we activiteiten ondernemen.

We zitten op dit moment vol. Er is een tweede kring in Den Bosch in oprichting, dus meld je aan!

Mannenkring – Zundert en Omgeving

Mannenkring Zundert en omstreken richt zich op mannen uit Zundert en omgeving die hun sociaal netwerk met vrienden/kennissen uit willen breiden. Denk hierbij aan de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Halderberge en de stad Roosendaal.

De leeftijd van de huidige leden ligt tussen de 40 en 65 jaar, maar ook als je iets jonger of iets ouder bent ben je van harte welkom!
We hebben onze kringavond steeds op de eerste donderdag van de

Mannenkring 1 Roosendaal

Mannenkring 1 is de oudste kring van Roosendaal en omgeving. Het is een stabiele kring van 50+ mannen, waarvan een aantal mannen al 25 jaar lid is. We staan open voor nieuwe kringleden. Ze zijn van harte welkom. De afgelopen jaren is gebleken dat nieuwelingen zich thuis en welkom voelen binnen de bestaande groep. Onze leden komen uit Roosendaal, Hoogerheide, Ossendrecht, Stampersgat en Bosschenhoofd. We hebben zelfs een kringlid uit Brecht in België.