Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Friesland

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

Vrouwenkring Friesland

Wij zijn een nieuwe vrouwen Kring, in februari 2024 gestart Friesland. Wij zijn tussen de 29 en 74 jaar en komen maandelijks bij elkaar voor gezelligheid, bespreken van een thema’s dat wat ons bezighoudt en wat ons inspireert. Ook wisselen we de gesprekken af met leuke dingen doen zoals naar een tentoonstelling, wandelen of evenement.

Mannengroep 45+

Een aantal mannen hebben die hebben aangemeld hebben aangegeven dat ze graag een doegroep willen om samen met andere mannen iets te doen, dat kan wandelen zijn, naar

 

Bi+ mannenkring West-Friesland

Wij willen een bi+mannenkring starten voor mannen tussen man tussen de 30 en 60 jaar. Hou je van luchtige maar ook serieuze gesprekken, kennis en ervaringen met elkaar delen. Maar ook soms samen eten, een activiteit ondernemen, vriendschap ontwikkelen en steun hebben aan elkaar dan is dit misschien de groep die bij je past. Wij willen een groep starten van max 10 mannen, waarin we delen, steun bieden en nieuwe vriendschappen smeden. Opzet is 1 x per maand bij elkaar te komen.

 

Mannenkring 25 – 40 jaar, West-Friesland

Ben jij een actieve gay man tussen de 25 en 40 jaar en wil je gelijkgestemden ontmoeten, onderwerpen bespreken waar je interesses liggen, ervaringen willen delen, thema’s bespreken die interessant vindt.