Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Alle kringen

in een willekeurige volgorde:

Eiland Kring – Goeree

Omdat er nog geen kring is hier op het mooie Goeree Overflakkee vonden wij dat het de hoogste tijd is dat die er komt. En hier zijn we! Je hoeft niet meer te reizen naar een stad in Zuid-Holland of Brabant voor een kring. We ontmoeten elkaar meestal op het eiland, soms daar omheen.

We richten ons nu op iedereen die graag ik contact komt met andere LHBTI personen, ongeacht leeftijd, gender of geaardheid. Iedereen is welkom, alleen een goed humeur is een vereiste 😉

Via een wandeling (van ongeveer een uur) op vaste basis treffen wij elkaar! Na afloop drinken we dan nog wat. Op een ongedwongen manier leren wij elkaar kennen en vergroten we onze kennissenkring. Mocht het weer erg tegenvallen, dan verplaatsen we ons naar binnen voor een leuke activiteit.

Kom je met ons wandelen?

Vrouwenkring Groep 45+ – Harderwijk en omgeving

Onze kring heeft leden in de omgeving van Harderwijk (max. een half uur van Harderwijk). We komen eenmaal per maand op dinsdag bij elkaar in huiselijke omgeving waarin van alles besproken wordt en met elkaar lachen en plezier maken belangrijk is.

Bimannenkring – Amsterdam (en wijde omgeving)

Wij bestaan al ongeveer 15 jaar en zijn er voor mannen tussen de 25 en 70, die biseksuele gevoelens hebben. Het is een gespreksgroep die maandelijks, nu elke tweede vrijdagavond van de maand, bij een van de leden (die kunnen ontvangen) bij elkaar komt. Soms gaan we er, voor wie dat wil, ook op uit.
Onderwerpen kunnen zijn comingout, vormgeven van je (seks)leven, de LHBTQ-scene etc. Verder is het gewoon ook een gezellige avond!
We kunnen momenteel weer nieuwe leden toelaten.

Contactpersoon is Jan Klinkenberg, maar aanmeldingen kunnen ook via de regiocoordinator lopen.

De Kringen Arnhem en Ede

Op dit moment hebben alle kringen in de omgeving Arnhem/Ede de maximale grootte bereikt. We starten graag nieuwe kringen. Als je interesse hebt, wordt je voorlopig op de wachtlijst gezet. Maar wacht niet, en geef je interesse door aan de coördinator van deze regio via het aanmeldformulier op de volgende pagina.

Kring der Kringen – Gay 50+ Mannen in Utrecht en Amersfoort

**Ontmoet de Kring der Kringen: Samen is het leuker!**
Ben je een actieve homoman van 50 jaar of ouder en op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn?
Nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben?
Wij hebben nu even geen plaats, maar met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ wordt er contact opgenomen met je en dan is er vast een andere leuke kring.
Elke tweede vrijdag van de maand komen we met zijn achten bij elkaar.
We praten over persoonlijke zaken, delen ervaringen en er is ook ruimte voor humor.
We gaan we ook een paar keer per jaar samen op pad.

Vrouwengroep 40 plus – op zoek naar nieuwe leden – Achterhoek

Op dit moment bestaat de groep uit 4 vrouwen en zijn we op zoek naar jou! Gezellig samen activiteiten ondernemen, een luisterend oor voor elkaar, themaonderwerpen bespreken, film kijken met een roze randje, weekeindje samen weg etc. Spreekt deze vrouwengroep je aan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Mannenkring 55 plus Tilburg

Mannenkring 55 plus Tilburg is een club voor homomannen van 55jaar en ouder die wonen in de gemeente Tilburg of directe omgeving.

Gemengde Bi kring Amsterdam

Ontmoetingskring voor Bi+

Ben je bi+, woon je in Amsterdam, en verlang je naar een gezellige, inclusieve gemeenschap waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten? Dan hebben we goed nieuws voor je! We introduceren een gloednieuwe ontmoetingskring voor bi+ mannen en vrouwen van alle leeftijden in Amsterdam, waar iedereen gelijk vanaf het begin de kans krijgt om deze groep mede vorm te geven.

Mannenkring 2 Den Bosch – Den Bosch

Door het succes van de mannenkring Den Bosch I is het tijd dat er een vervolg komt.
We zijn daarom gestart met een tweede mannengroep van de Kringen in Den Bosch.

 

Mannenkring Twente

Dit is een gezellige mannenkring die gemiddeld 1 keer in de maand op een zaterdagavond of zondagmiddag samenkomt. We ondernemen dan een gezellige activiteit zoals bijvoorbeeld een film kijken, theaterbezoek, een feestje of een wandeling. Verder hebben we in januari altijd een Nieuwjaarsdiner en in de zomer een barbecue. Tijdens deze activiteiten praten we over alles wat ons bezighoudt. Alle huidige leden zijn 40+.  Dus ben je een homo- of bi-man uit de regio Twente en spreekt dit je aan? meld je dan direct aan!

Mannenkring – Tilburg

Wij zijn een gezellige mannenkring die elke 4e vrijdag van de maand (en soms zaterdag) bij elkaar komen. Wij ondernemen dan meestal een activiteit waarbij je kunt denken aan een culinaire avond, picknick, fiets/wandelavond, kletsavond, spelletjesavond. Spreekt dit je aan, schrijf je dan in met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en er wordt contact opgenomen met je voor een afspraak.

De Jonge Vrouwenkring – Amsterdam

We komen meestal de laatste vrijdag van de maand samen, maar doen eigenlijk vooral veel activiteiten en feestjes tussendoor (bijv. in restaurant of thuis dineren, escape room, roze filmdagen, Femmazing Festivals, Flirtation, Pride enzovoorts).

Gemengde kring – Amsterdam

Kring van mannen en vrouwen, home, lesbisch en bi-sexueel, die al meer dan 25 jaar bestaat. We komen iedere tweede zondagmiddag van de maand bijeen.

We staan open voor nieuwe leden! Meld je aan via ons eigen email-adres of bel ons op het genoemde telefoonnummer.

Vrouwenkring 50 plus – Nijmegen

Deze vrouwenkring bestaat sinds 2016 en heeft 9 leden. Elke 1e vrijdagavond van de maand komen we bij elkaar bij een kringlid thuis. De kringavond wordt door 2 leden voorbereid. We bespreken bijv. een thema of spelen een spel en er is aandacht voor elkaar. Daarnaast gaan we ook samen wandelen, fietsen, naar de film, een concert, een museum of een evenement

SMUK

We zijn een actieve groep van  65-80 jaar en lunchen maandelijks bij elkaar. Onze groep is gemêleerd met een gemiddeld hoog opleidings- en werkniveau.

Vrouwenkring Drenthe

Wij zijn een 35+ vrouwenkring en wij wonen verdeeld over de provincie Drenthe. Onze binding met elkaar is dat wij gericht zijn op vrouw-vrouw relaties, hierin vinden wij herkenning bij elkaar.
Het is een fijne en gezellige groep, waarin ruimte is om te lachen en te delen met elkaar. Maandelijks ontmoeten wij elkaar op een zaterdagavond of zondagmiddag. De planning maken wij met elkaar. De activiteiten variëren van gesprekthema’s met een roze tintje, tot doe-activiteiten.  Wij verwachten actieve deelname, zoals trouw aanwezig zijn en je aandeel hebben in de organisatie van activiteiten. Spreekt dit je aan, stuur ons een mailtje. En wie weet spreken we elkaar snel tijdens een kennismakingsgesprek.

Amsterdam – Mannen doe kring 30 – 60

Ben je op zoek naar een leuke manier om Amsterdam en zijn omgeving te ontdekken? De Amsterdamse Doe Kring organiseert een breed scala aan activiteiten, van dagjes uit naar de Zandvoort of museum voorlinden tot culinaire avonturen in de beste restaurants van de stad. Of je nu houdt van een ontspannen diner aan de grachten of juist een spelletjesavond thuis.

 

Mannenkring 50 en ouder – Arnhem

Wij zijn een kring, opgestart in 2022, die bestaat uit leden van 50 jaar en ouder. We komen op vrijdagavond bij elkaar bij één van de leden thuis. De avond heeft een gastheer en leider / presentator van de avond. De avonden zijn gevarieerd met aandacht voor elkaar en wat ieder zoal bezighoudt. Soms doen we een activiteit buiten de deur bijv. een BBQ, lunch / diner of bioscoop / theater of wandeling.

Activiteitenkring Twente

Houd je van gezelligheid, samen activiteiten ondernemen waarbij er ruimte is voor een goed gesprek? Ben jij homoseksueel, lesbisch, queer, pan, trans of voel jij je niet 100 procent hetero? Geef je dan op voor Activiteitenkring Twente. Wij komen de laatste vrijdagavond of zondag bij elkaar. Benieuwd welke activiteiten wij organiseren? Kijk dan eens op onze instagram pagina activiteitenkring_twente. Interesse om bij ons aan te sluiten? Meld je dan gerust aan! heb je vragen? whatsapp dan naar: 06 303 40 606 !

Mannenkring, 50 – 60 jaar – Nijmegen

Wij zijn een groep van 7 mannen uit Nijmegen en omgeving die al jaren maandelijks bij elkaar komen. De sfeer is gezellig, humoristisch en betrokken. We gaan ook naar bioscoop, concert, theater of uit eten.

Mannenkring 1 Roosendaal

Mannenkring 1 is de oudste kring van Roosendaal en omgeving. Het is een stabiele kring van 50+ mannen, waarvan een aantal mannen al 25 jaar lid is. We staan open voor nieuwe kringleden. Ze zijn van harte welkom. De afgelopen jaren is gebleken dat nieuwelingen zich thuis en welkom voelen binnen de bestaande groep. Onze leden komen uit Roosendaal, Hoogerheide, Ossendrecht, Stampersgat en Bosschenhoofd. We hebben zelfs een kringlid uit Brecht in België.

 

Mannenkring 50-70+ – Nijmegen

Wij zijn een mannenkring in de regio Nijmegen en bestaan uit 6 leden in de leeftijd van 50 jaar tot 70+. Wij komen elke drie weken bij elkaar bij één van onze leden thuis. Daar worden verschillende onderwerpen besproken of er wordt een thema ingebracht. Het zijn altijd prettige avonden waar respect is voor elkaar.

Vrouwenkring Tilburg eo

Ook in Tilburg eo gaat er een compleet nieuwe vrouwenkring van start. Deze in de leeftijdscategorie 30-40. Als je wat jonger of ouder bent, ben je natuurlijk ook van harte welkom. Deze kring heeft een flexibel programma: een goed gesprek, een drankje (en/of een hapje) bij één van de leden thuis, een spelletje, een avondje uit, wandelen etc. Er is van alles mogelijk.

Aangezien respect voor elkaar hoog in ‘t vaandel staat en wij willen dat voor iedereen alles zo goed mogelijk verloopt, wordt er door een kennismakingsgesprek ingeschat of je passend bent binnen de groep.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek plannen? Gebruik dan de witte knop “Nu gratis aanmelden” en er wordt contact met je opgenomen.

Mannenkring 50 jaar en ouder – Nijmegen en omstreken

Wij zijn een kring die voornamelijk bestaat uit wat oudere leden. We komen, volgens jaarplanning, om de 3 weken, op dinsdagavond bij elkaar. De avond heeft een gastheer en leider / presentator van de avond. De avonden zijn gevarieerd met aandacht voor elkaar en wat ieder zoal bezighoudt. Soms doen we een activiteit buiten de deur, bijv. een BBQ, lunch / diner, bioscoop / theater of wandeling.

Mannenkring 50+ – Groningen

Wij zijn een 50+ groep en bestaan momenteel uit 7 man. Wij komen om de vier weken op zaterdagavond bij elkaar en om de vier keer hebben wij een uitje.

4 Ever Young – Amsterdam

Onze kring bestaat uit mensen met verschillende achtergrond en leeftijd van 35 t/m 55 jaar. Naast de normale avond op de 2e vrijdag van de maand, houden we ook van avontuur en gaan soms op reis, of maken een stedentrip. Film, theater en uitgaan zijn ook activiteiten die we ondernemen. Het is voor ons belangrijk dat je een eigen inbreng hebt en ook zelfstandig met ideeën komt.

Gelderland en omstreken – omgeving Leusden – Zwolle

Wij zijn een kring van (op dit moment) acht mannen in de leeftijd van 40 tot ? jaar en komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar. Het is een gezelligheids-kring, waar ook ruimte is voor eigen inbreng/ dingen waar je tegen aanloopt en kan delen. Onze leden wonen van Leusden tot Zwolle.

Vrouwen kring Den Bosch

We starten een vrouwenkring in de regio Den Bosch!
De doelgroep voor de kring is vrouwen tussen de 25 en de 50 jaar oud. Eens per maand ontmoeten we elkaar op een vaste dag en tijdstip.
Wat gaan we doen? Een gezellige activiteit zoals wandelen, naar de bioscoop of een workshop volgen.
Of als we liever bij iemand thuis afspreken: lekker film kijken of spelletjes doen.
We kiezen de soort activiteiten waar behoefte aan is. Het belangrijkste is dat iedereen zichzelf kan zijn en er plezier aan beleeft.
Om de beurt nemen mensen de organisatie van een activiteit op zich.
Het is dus de bedoeling dat je actief en betrokken bent zo nu en dan, en dat je trouw aanwezig bent.

Kring Kromme Rijn – Regio zuid-oost Utrecht

Kring Kromme Rijn is een senioren kring ten zuidoost van Utrecht. De 9 leden zijn al jaren lid. We zijn in 1990 gestart en kennen elkaar goed. We hebben open en interessante gesprekken.

Maandelijks komen we bij elkaar, vertellen elkaar wat die maand belangrijk is geweest en diepen een thema uit, voorbereid door één van ons. Dit afgewisseld met een drankje en een gezellige babbel. Zo houden we het boeiend ontspannend.

Mannenkring Stedendriehoek

Er zijn maximaal 10 leden bij onze kring aangesloten.
We zijn meer een praatkring, maar indien er voldoende belangstelling is doen we ook actieve dingen samen zoals: samen uit eten of bijvoorbeeld een avond bowlen.
We hebben geen leeftijdsgrenzen, maar de gemiddelde leeftijd van de groepsleden is momenteel rond de 50 + .
Naast “het rondje” behandelen we altijd een onderwerp of homoseksueel thema en we verwachten ook dat je actief meedoet. Gezelligheid staat op nr. 1, maar ruimte voor serieuze onderwerpen/gesprekken is er natuurlijk ook.

Mannenkring Eindhoven-Helmond – Helmond

Wat kan je verwachten?

We zijn een homo mannengroep van 50-plussers die volop in het leven staan. We houden van een goed gesprek, er wordt zeker gelachen, we houden van lekker eten, en willen samen af en toe wat gezelligs ondernemen. We verwachten dat jij ook een positieve levenshouding hebt met een eigen mening.

 

Mannenkring 30-45 – Groningen

Wij zijn een kring bestaande uit acht mannen in de leeftijd van 30 tot 45 jaar. We komen eens in de drie weken op zaterdag bij elkaar voor een gezellige avond bij één van de leden thuis. Onze leden komen uit Groningen, Friesland en Overijssel. We staan open voor nieuwe leden.

Bi – mannen – Nieuwe aanmeldingen zijn welkom! – Ruurlo-Achterhoek

Kring van bi-mannen uit de gehele Achterhoek. Deze groep mannen van verschillende leeftijden komen 1 x in de maand bij  elkaar. Je verhaal kwijt kunnen, maar ook een stukje gezelligheid vinden we erg belangrijk. Je bent van harte welkom!

Ben je niet bi-, maar wil je wel bij een mannengroep in de Achterhoek? Je kunt dan contact met ons opnemen en we bekijken samen met je de mogelijkheden.

Mannenkring 25 – 40 jaar, West-Friesland

Ben jij een actieve gay man tussen de 25 en 40 jaar en wil je gelijkgestemden ontmoeten, onderwerpen bespreken waar je interesses liggen, ervaringen willen delen, thema’s bespreken die interessant vindt.

Seniorengroep – Amsterdam en omgeving

Wij zijn een groep van (op dit moment) zeven homo- en biseksuele mannen van boven de 60 jaar. Wij zijn allen gepensioneerd; een enkeling is nog maatschappelijk actief. Wij staan open voor enkele nieuwe leden.

Wij komen maandelijks bij elkaar, roulerend bij een van de deelnemers thuis.
Na een rondje waarin iedereen vertelt wat hem de afgelopen maand heeft beziggehouden, bespreken we een thema op het gebied van emancipatie, levensbeschouwing, politiek, economie, e.d.
De avond (in de zomertijd) of de middag (in de wintertijd) wordt vergezeld van een drankje en een hapje, verzorgd door de gastheer.

Tussendoor plannen wij enkele malen per jaar activiteiten als restaurant- en museumbezoek.

Eet Kring voor Gay Mannen

Ben je op zoek naar een plek waar je in goed gezelschap kunt genieten van heerlijke maaltijden en boeiende gesprekken? Onze Eet Kring voor gay mannen van 55 tot 70 jaar is precies wat je zoekt! Deze kring biedt een warme en gastvrije omgeving waar we samenkomen in diverse restaurants om te genieten van lekker eten en inspirerende discussieavonden.

 

 

Mannenkring Doen en Discussie – Amsterdam

Deze kring voor mannen tussen pakweg 50 – 65 jaar komt iedere tweede vrijdag van de maand bij elkaar. ’s Winters meestal bij één van de leden thuis, in de lente en zomer stappen we ook regelmatig op de fiets, gaan we picknicken, uit eten of maken we een mooie wandeling. Er is plek voor nieuwe leden, dus meld je aan.

Bi-homokring ZO Brabant

Welkom bij de BI-Kring Zuidoost Brabant – een bruisende groep voor mensen zoals jij, die zich bevinden in de unieke situatie van een biseksuele of homoseksuele identiteit binnen een heteroseksuele relatie. Wij begrijpen dat het delen van deze ervaringen en gevoelens een specifieke en soms delicate uitdaging kan zijn, en daarom hebben we deze warme en ondersteunende kring gecreëerd.

Onze bijeenkomsten, die maandelijks plaatsvinden, beloven gevarieerde avonden te zijn. Soms richten we ons op specifieke thema’s die relevant zijn voor onze diverse groep, terwijl andere keren de focus ligt op uitgebreide aandacht voor elkaar en wat ieder van ons bezighoudt. De setting is informeel en huiselijk, waarbij we samenkomen bij een van de leden thuis. We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen mogelijk is, en we waarderen de behoefte aan privacy. Jouw comfort staat bij ons voorop.

 

Mannen kring Rotterdam dertigers veertigers

Hey Rotterdammer tussen de 30 en 35! Zoek je naar een nieuwe uitdaging, interessante gesprekken en een flinke dosis frisse energie? Dan is onze gloednieuwe mannenkring dé plek voor jou!

Maak kennis met gelijkgestemden: In onze kring draait alles om verbinding. Hier ontmoet je mannen zoals jij, met diverse achtergronden, interesses en ervaringen. Of je nu een geboren Rotterdammer bent of de stad net ontdekt, in onze kring vind je een gezellige mix van mensen die elkaar willen inspireren.

Jongeren kring Amsterdam 2 – Amsterdam

Ben je tussen de 22 en 35 jaar oud en op zoek naar een energieke groep om je bij aan te sluiten? Zoek niet verder! De Amsterdamse Jonge Mannen Kring is dé plek voor jou. Onze kring bruist van de energie en bestaat uit een diverse mix van persoonlijkheden. Soms botst het een beetje maar dat is goed, maar  dat zorgt juist voor creativiteit en leuke momenten en nieuwe vriendschappen!

 

Mannenkring 5 Den Haag

Onze kring bestaat momenteel uit 10 personen. Wij komen altijd bij een op de derde zaterdagavond van de maand. Na het sociale rondje is er altijd een onderwerp. Soms wordt er ook met elkaar gegeten. Een keer per jaar hebben een dag-uitje. Belangrijk bij ons is gezelligheid samen.

De Mokummers – Amsterdam

Bij onze mannenkring staat gezelligheid en aandacht voor elkaar voorop. Bij de kringavond vinden we dat belangrijker dan een vast onderwerp. We bestaan uit een leuke diverse groep van rond de 11 mannen tussen de eind 30 en begin 50. We komen altijd maandelijks bijeen op de laatste vrijdagavond van de maand. Meestal bij iemand thuis en de avond kan tot in de late uurtjes doorgaan voor de liefhebbers. Een drankje in de stad na afloop is ook gebruikelijk. Naast de vaste kringavonden worden er regelmatig activiteiten geregeld met de hele kring en/of kringleden onderling. Dat kan uitlopen van een cafébezoek, feest, restaurant,
theater of sporten. Jaarlijks hebben we een kringuitje naar meestal een buitenlandse bestemming.

Vrouwenkring 30-50 jaar – Nijmegen

Onze kring bestaat momenteel uit 9 vrouwen (30-50jr). We komen elke maand samen bij iemand thuis. Dan wordt er bijv. een actueel (roze / persoonlijk) thema besproken of spelen we een quiz. Buiten de deur gaan we naar o.a. de bioscoop / theater, het café of een (roze) festival. Iedere zomer doen we een BBQ met partners / kinderen. De sfeer is altijd gezellig en zijn ook betrokken met elkaar.

Vrouwenkring 3 – Groningen

Wij zijn een kring met vrouwen van 60 jaar en ouder. Wij komen eens per maand bij elkaar op een door de weekse avond.

 

Mannenkring Drenthe

We zijn een mannenkring in  Drenthe aan het oprichten !
Herb je zin om daaraan mee te doen? Klik dan op de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’.
Omdat een kring iets is van ons zelf, gaan we op de kennismakingsbijeenkomst praten over:

  • de beste dag in de maand om bij elkaar te komen,
  • wat we gaan doen: thema’s, activiteiten, etc.,
  • en alles wat er verder bij komt kijken.

Dus alle ruimte om er samen iets heel leuks van te maken. Interesse? Meld je aan met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’.

De Nieuwe Kring Den Haag

Wij zijn een nieuwe mannen kring, gezelligheid en spontaniteit staan voorop! Wij treffen elkaar de laatste vrijdag van de maand bij iemand thuis. Het is fijn als je er regelmatig bij kunt zijn. Onze kringavonden bestaan uit bijvoorbeeld een rondje actueel, een thema-avond, etentje of een activiteit buiten. Lijkt het je wat bij ons aan te sluiten? Meld je dan gauw aan voor een kennismaking! Bedoeld voor homoseksuele mannen in de leeftijd van 30 tot en met 50 jaar in regio Haaglanden.

Mannengroep 45+

Een aantal mannen hebben die hebben aangemeld hebben aangegeven dat ze graag een doegroep willen om samen met andere mannen iets te doen, dat kan wandelen zijn, naar

 

Mannen Actief 40+ omgeving Utrecht

We zijn een actieve groep van (meestal) 40+ en eten maandelijks bij elkaar (de ene kookt, de ander haalt pizza’s). We hebben zowel homo als bi als twijfelend, een aantal leden is met een vrouw getrouwd (geweest) en een aantal leden hebben 1 of meer kinderen, al dan niet uit dat huwelijk. We doen ook uitjes samen, met zijn allen in een huisje of op de (homo)camping. We delen lief en leed en de belangrijkste voorwaarde is wederzijds respect.

We kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Meld je aan via de regiocoördinator.

Mannen kring – 35 – 55 Amsterdam

We zijn een homo mannengroep van 40-plussers die volop in het leven staan. We houden van een goed gesprek, er wordt zeker gelachen, we houden van lekker eten, en willen samen af en toe wat gezelligs ondernemen.

Op dit moment bestaat de kring uit 4 mannen en we zijn op zoek naar jou!

Mannen kring 25 en 35 in Den Haag en omstreken

Nieuwe kring voor mannen tussen de 25 en 35 in Den Haag en omstreken

In april 2024 zijn we gestart met een nieuwe kring voor jongvolwassen gay- en bi-mannen. Een bruisende groep vol gezelligheid en vriendschap.

Mannen Eetkring regio Eindhoven – Eindhoven

Wij zijn een gezellige kring van maximaal 10 mannen. De gastheer zet voor de andere kringleden een smakelijke maaltijd op tafel.

Vrouwenkring Friesland

Wij zijn een nieuwe vrouwen Kring, in februari 2024 gestart Friesland. Wij zijn tussen de 29 en 74 jaar en komen maandelijks bij elkaar voor gezelligheid, bespreken van een thema’s dat wat ons bezighoudt en wat ons inspireert. Ook wisselen we de gesprekken af met leuke dingen doen zoals naar een tentoonstelling, wandelen of evenement.

Mannenkring 1 Den Bosch – Den Bosch

Onze groep bestaat op dit moment uit 12 mannen. Verbinding met elkaar vinden we erg belangrijk. Onze vaste groepsavond is de tweede woensdag van de maand. We wisselen een maand een praat-avond af met een maand waarin we activiteiten ondernemen.

We zitten op dit moment vol. Er is een tweede kring in Den Bosch in oprichting, dus meld je aan!

Mannen kring 35 – 55 Amsterdam

Je bent welkom bij onze nieuwe mannenkring in Amsterdam (40 – 65 jaar)! Onze bijeenkomsten zullen gevuld zijn met inspirerende gesprekken en interessante thema’s die ons uitdagen om te groeien en te leren. We willen een gemeenschap creëren waarin we openlijk kunnen delen, steun bieden en nieuwe vriendschappen smeden.

 

Jonge mannenkring – Groningen

Gestart als jongerenkring, inmiddels zijn wij een jonge mannenkring. Bestaande uit 10 actieve en vrolijke mannen in de leeftijd van 29 tot 43 jaar. We komen eens in de vier weken op zaterdag bij elkaar voor een gezellige avond meestal bij één van de leden thuis. Wij ondernemen graag een activiteit. Dat kan uiteenlopen van een restaurant/café bezoek, het doen van een spel, het houden van wijnproeverij of een weekendje weg. We staan open voor nieuwe leden!

Kookkring Groningen

Wij kookliefhebbers in de regio Groningen ontmoeten elkaar eens in de zes weken bij toerbeurt in huiselijke kring. Daar proeven we dan van een voorafje, hoofdmaal en nagerecht. Het hoeft niet te duur of ingewikkeld, we gaan ons ook niet te buiten aan exclusieve wijnen. Verder zijn we gezelligheidsdieren en praten ook graag eens stevig bij. Een enkele keer spreken we af in een professioneel restaurant. De groepsgrootte schommelt meestal tussen de 5 tot 7 mannen – dit is om de gastheer te ontlasten. De leeftijd van de deelnemers begint ongeveer bij 50.  Sommige deelnemers zien elkaar wel ook vaker en spreken dan graag bij een restaurant af.

Mannenkring, 30-50 jaar – Nijmegen

Wij zijn een gezellige en open kring van mannen tussen de 30 en 50 jaar oud. Maandelijks komen we bij elkaar. Hierbij bespreken we verschillende LGBT+ thema’s, maar ook andere thema’s komen aan bod. Daarnaast gaan we jaarlijks een weekend naar het buitenland of met elkaar naar de bioscoop, etc..

Vrouwenkring 3 Tilburg

Je hebt als vrouw zin om andere vrouwen die (ook) op vrouwen vallen te ontmoeten in een gezellige omgeving?
Wij ontmoeten elkaar maandelijks bij elkaar thuis of tijdens uitstapjes die we zelf organiseren.
Op een relaxte manier altijd veel plezier. Heb je interesse om er meer van te weten?
Klik op de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en we nemen contact met je op om een afspraak te maken om kennis te m aken.

Mannenkring – Zundert en Omgeving

Mannenkring Zundert en omstreken richt zich op mannen uit Zundert en omgeving die hun sociaal netwerk met vrienden/kennissen uit willen breiden. Denk hierbij aan de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Halderberge en de stad Roosendaal.

De leeftijd van de huidige leden ligt tussen de 40 en 65 jaar, maar ook als je iets jonger of iets ouder bent ben je van harte welkom!
We hebben onze kringavond steeds op de eerste donderdag van de

Vrouwenkring – Achterhoek

Jezelf kunnen zijn, dat is belangrijk. Wij, 5 vrouwen tussen 45 en 59 jaar, komen uit Ruurlo, Babberich, Gaanderen, Deventer en Lichtenvoorde. Wij komen eens per maand op vrijdagavond bij elkaar. We vinden herkenning, een luisterend oor, gezelligheid en we gaan soms samen uit.
Voel je welkom om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen.

International kring – English spoken – Utrecht

We are a group of international gay men living in the Netherlands. Our kring main language is English because we are all from different countries hence we speak different mother tongues. We meet at least once a month to catch up and to do an activity together like, playing board games, walking in nature, going out for a drink and/or food, going on a day trip, or something else.

Vrouwenkring 1 Tilburg – Alle leeftijden

Gezellige ontmoetingen met vrouwen, niet om te daten, maar net als in de maatschappij elkaar van alle leeftijden te ontmoeten.
Alleen heer gaat het om vrouwen die (ook) op vrouwen vallen, en dat leidt natuurlijk tot heel andere gesprekken.
Spreekt je dat aan? Gebruik dan de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ en we nemen contact op met je om een afspraak te maken voor meer informatie.
Tot ziens!

Brede mannen de (k)ring van Amsterdam(in oprichting)

Ben jij een actieve man tussen de 25 en 65 jaar, op zoek naar avontuur, vriendschap en gedeelde ervaringen in de bruisende omgeving van Amsterdam? Dan is onze gloednieuwe mannenkring perfect voor jou. Hier draait alles om actie, avontuur en het delen van boeiende momenten met gelijkgestemde mannen, allemaal binnen handbereik van de prachtige hoofdstad.

Ho- en bi- mannengroep – Barneveld e.o.

Kring Barnveld is een Ho- en Bi-mannengroep in de leeftijd van 50 tot 65 jaar. We zijn eind 2022 gestart en houden maandelijkse roulerende huiskamerbijeenkomsten en vinden het belangrijk dat alle kringleden de kring thuis kunnen ontvangen. Lid zijn van deze kring betekent dat je actief meedoet, uit de kast bent (of daar actief mee bezig bent) en dat je ook iets hebt toe te voegen aan de kring. Bij onze kring kun je zeker wat halen, maar we verwachten ook dat je wat meebrengt naar de kring. Denk aan; gezelschap, (sportieve maar ook culturele)activiteiten, vriendschap, gesprekken, Social-talk maar ook serieuze onderwerpen.

Momenteel hebben wij nog plaatst voor één nieuw actief kringlid.

Mannen 60+ kring – Groningen

Wij zijn een kring met momenteel 8 leden. We komen om de 3 weken op vrijdagavond bij elkaar thuis. Ook hebben we geregeld en uitje. We staan open voor nieuwe aanmeldingen! Neem contact op via onderstaand emailadres.

Jongerenkring 18+ – Nijmegen

We zijn een relatief jonge kleine groep, gestart in 2018. We staan open voor energieke mensen die het leuk vinden met ons activiteiten op te pakken of soms te borrelen.

Eerste kring Zeeland

Op Roze Zaterdag in Goes, afgelopen juni, toonden veel mensen interesse voor een kring in Zeeland. De vraag “Bij welke kring kan ik me aansluiten?” werd vaak gesteld. Door gebrek aan kringleiders kon nog niet in de behoefte worden voorzien. Maar daar komt verandering in.

 

Mannenkring 45-65 jaar – Nijmegen

Bij onze mannenkring staat gezelligheid en aandacht voor elkaar voorop. Dat vinden we belangrijker dan een vast onderwerp. We bestaan uit een leuke diverse groep van rond de 8 mannen van 45 tot 65 jaar en we komen maandelijks bijeen bij iemand thuis. Daarnaast worden er ook activiteiten geregeld, zoals een cafébezoek, feest of restaurant.

De Haagse Kring

Leuke mannengroep in de leeftijden 35-55, die De Kringen voornamelijk zien als een gezellige vriendengroep. We houden van lekker eten, terrasjes, borrelen bij elkaar thuis, wandelen en we gaan jaarlijks een weekendje weg.

We zien elkaar meestal op de laatste vrijdagavond van de maand.
Onze groep zal niet groter zijn dan maximaal 10 leden, want op die manier creëren we een hechte groep.

Vrouwenkring Zuid Limburg

Een nieuwe kring gaat van start in Limburg! We zijn op zoek naar vrouwen die vroeg of laat de liefde voor een vrouw hebben ontdekt. Dus leeftijd is niet belangrijk. Het gaat er vooral om dat jij je happy voelt bij deze kring. We starten met een maandelijkse samenkomst bij een van de kringleden thuis. Zo is het mogelijk elkaar te leren kennen en ervaringen te delen. Onder het genot van een drankje en hapje. Dan kunnen we daarna kijken of er interesse is om andere dingen samen te doen. Wil je meer weten? Gebruik dan de witte knop “Nu gratis aanmelden” en er wordt contact met je opgenomen.

Startende vrouwenkring in Flevoland

Wij zijn een startende vrouwenkring in de regio Flevoland. Wij richten ons op vrouwen tussen de 35 en 65 jaar oud, die het leuk vinden om elkaar maandelijks, op een vaste dag en tijdstip, te ontmoeten en te inspireren.

Wat je mag verwachten: een gezellig samenzijn, gespreksthema’s met een roze tintje, leuke doe activiteiten zoals spelletjes en filmavond, dansen, theater, terrasje. Kortom genoeg mogelijkheden, waarbij we de invulling met elkaar bespreken.

Wij verwachten actieve deelname zoals trouw aanwezig zijn en meedenken in het organiseren van activiteiten.
Spreekt dit je aan, meld je dan aan.

Vrouwenkring 2 – Groningen

Wij zijn een kring met vrouwen van tussen de 25 en 55 jaar oud. Wij komen eens per maand bij elkaar.

Mannen kring +/- 40 Utrecht

gezelligheid, ongedwongen avonden met ruimte voor diepte of diverse activiteiten zelf bedacht.

45 + vrouwenkring Zwolle

Kanoën, blunders, wijnproeverij,klootschieten… Samen maken wij de kring!

Wij zijn lesbische vrouwen uit Zwolle en ruime omgeving. Maandelijks, op vrijdagavond of zondagmiddag, hebben wij een thema of activiteit. Elkaar ontmoeten & inspireren staat voorop. Info? Neem contact op via onderstaand mailadres.

We kunnen weer nieuwe leden gebruiken.

Mannenkring Uit en Thuis – Amsterdam

Ook in deze kring vind je mannen tussen pakweg 50 – 65 jaar. De groep komt roulerend iedere vierde vrijdag of zaterdag van de maand bij elkaar. ’s Winters meestal bij één van de leden thuis, in de lente en zomer stappen we ook regelmatig op de fiets, gaan we picknicken, uit eten of maken we een mooie wandeling.

Mannenkring 2 – Arnhem

Wij zijn een groep mannen (30-55jr) die betrokken zijn naar elkaar en die in of rondom Arnhem wonen. We komen elke 2e vrijdag van de maand bij iemand thuis samen of gaan iets buiten de deur doen. De sfeer is ontspannen en we praten over wat iemand bezig houdt of wat leuk is te doen.

Op dit moment heeft onze kring helaas het maximum aantal leden bereikt.
Wil je lid worden van een kring, vul dat het aanmeldformulier in op dan proberen we een andere – misschien nieuwe – kring voor je te vinden.

Vrouwenkring 35-55 Nijmegen

Ben jij op zoek naar een warme en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen tussen de 35 en 55 jaar oud? Zoek dan niet verder! Bij Vrouwenkring Nijmegen bieden we een unieke ruimte voor vrouwen zoals jij om samen te komen, te delen, te groeien en te bloeien.

In onze maandelijkse bijeenkomsten creëren we een sfeer van verbondenheid en empowerment. Of je nu wilt praten over persoonlijke groei, carrière-ontwikkeling, gezondheid en welzijn, of gewoon op zoek bent naar een luisterend oor, onze kring staat voor je klaar.

 

Bi+ mannenkring West-Friesland

Wij willen een bi+mannenkring starten voor mannen tussen man tussen de 30 en 60 jaar. Hou je van luchtige maar ook serieuze gesprekken, kennis en ervaringen met elkaar delen. Maar ook soms samen eten, een activiteit ondernemen, vriendschap ontwikkelen en steun hebben aan elkaar dan is dit misschien de groep die bij je past. Wij willen een groep starten van max 10 mannen, waarin we delen, steun bieden en nieuwe vriendschappen smeden. Opzet is 1 x per maand bij elkaar te komen.

 

De Amsterdammertjes – Amsterdam

We zijn een groep leuke jongemannen tussen de 25 en 40 jaar. We komen minimaal 1 keer per maand samen in het weekend, meestal vrijdag of zaterdagavond. We houden ervan om leuke activiteiten met elkaar te ondernemen en spreken vaak af ergens in de stad. Op dit moment hebben we een ledenstop.

Eet Kring Amsterdam 1

Welkom bij Onze Eetkring voor Mannen in Amsterdam!

Ben je een man die van lekker eten en boeiende gesprekken houdt? Zoek niet verder! Onze Eetkring voor Mannen in Amsterdam brengt smakelijke gerechten en boeiende discussies samen, zowel thuis als in de beste eetgelegenheden van de stad.

  • Locatie: Amsterdam
  • Frequentie: Maandelijks

Mannenkring – van Amersfoort tot Zwolle

Wij zijn een Homomannen-kring, die elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar komt. Dit gebeurt om toerbeurt bij één van de leden thuis. Onze kring telt momenteel 8 leden. De meeste mannen zijn 60 tot ?, met een uitschieter naar beneden van 38. Onze kringleden komen uit: Nijkerk (2), Harderwijk (2), Nunspeet, Epe en Zwolle, Deventer en Uddel.

Het is een gezelligheidskring, maar er is ook ruimte voor meer actuele/ persoonlijke zaken. De bijeenkomsten zijn vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We gaan er van uit dat je regelmatig aanwezig bent.

Mannenkring 1 – Groningen

Ooit begonnen we als jongerenkring, nu variëren onze leden in leeftijd van bijna vijftig tot in de zeventig.  We zijn met zijn zevenen. We ontmoeten elkaar eens in de drie weken. Dan praten we over van alles, over de wereld om ons heen, ons werk, de politiek en wat ons allemaal maar bezighoudt. Onze kringleden komen overwegend uit de stad Groningen, maar ook uit Drenthe en we hebben leden uit Friesland gehad. We staan open voor mannen van allerlei pluimage. Wees welkom voor een kennismaking.

Actieve en gezellige zestigplussers in Zeeland

Oproep aan alle actieve en gezellige zestigplussers in Zeeland!

Het is zover: we zijn bezig met de oprichting van een gloednieuwe mannen- en vrouwenkring speciaal voor de 60-plussers in onze prachtige regio. Wat deze kring extra bijzonder maakt, is dat jij de kans hebt om samen met ons de koers te bepalen. Jouw ideeën, wensen en interesses zijn van onschatbare waarde voor de vorming van deze gezellige community.