Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Utrecht

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

SMUK

We zijn een actieve groep van  65-80 jaar en lunchen maandelijks bij elkaar. Onze groep is gemêleerd met een gemiddeld hoog opleidings- en werkniveau.

Mannen Actief 40+ omgeving Utrecht

We zijn een actieve groep van (meestal) 40+ en eten maandelijks bij elkaar (de ene kookt, de ander haalt pizza’s). We hebben zowel homo als bi als twijfelend, een aantal leden is met een vrouw getrouwd (geweest) en een aantal leden hebben 1 of meer kinderen, al dan niet uit dat huwelijk. We doen ook uitjes samen, met zijn allen in een huisje of op de (homo)camping. We delen lief en leed en de belangrijkste voorwaarde is wederzijds respect.

We kunnen nog nieuwe leden gebruiken. Meld je aan via de regiocoördinator.

International kring – English spoken – Utrecht

We are a group of international gay men living in the Netherlands. Our kring main language is English because we are all from different countries hence we speak different mother tongues. We meet at least once a month to catch up and to do an activity together like, playing board games, walking in nature, going out for a drink and/or food, going on a day trip, or something else.

Kring der Kringen – Gay 50+ Mannen in Utrecht en Amersfoort

**Ontmoet de Kring der Kringen: Samen is het leuker!**
Ben je een actieve homoman van 50 jaar of ouder en op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn?
Nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben?
Wij hebben nu even geen plaats, maar met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ wordt er contact opgenomen met je en dan is er vast een andere leuke kring.
Elke tweede vrijdag van de maand komen we met zijn achten bij elkaar.
We praten over persoonlijke zaken, delen ervaringen en er is ook ruimte voor humor.
We gaan we ook een paar keer per jaar samen op pad.

Mannen kring +/- 40 Utrecht

gezelligheid, ongedwongen avonden met ruimte voor diepte of diverse activiteiten zelf bedacht.

Mannenkring 25 – Stad Utrecht

Gezellig en prikkelend

Kring Kromme Rijn – Regio zuid-oost Utrecht

Kring Kromme Rijn is een senioren kring ten zuidoost van Utrecht. De 9 leden zijn al jaren lid. We zijn in 1990 gestart en kennen elkaar goed. We hebben open en interessante gesprekken.

Maandelijks komen we bij elkaar, vertellen elkaar wat die maand belangrijk is geweest en diepen een thema uit, voorbereid door één van ons. Dit afgewisseld met een drankje en een gezellige babbel. Zo houden we het boeiend ontspannend.