Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Zuid-Holland

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

Eiland Kring – Goeree

Omdat er nog geen kring is hier op het mooie Goeree Overflakkee vonden wij dat het de hoogste tijd is dat die er komt. En hier zijn we! Je hoeft niet meer te reizen naar een stad in Zuid-Holland of Brabant voor een kring. We ontmoeten elkaar meestal op het eiland, soms daar omheen.

We richten ons nu op iedereen die graag ik contact komt met andere LHBTI personen, ongeacht leeftijd, gender of geaardheid. Iedereen is welkom, alleen een goed humeur is een vereiste 😉

Via een wandeling (van ongeveer een uur) op vaste basis treffen wij elkaar! Na afloop drinken we dan nog wat. Op een ongedwongen manier leren wij elkaar kennen en vergroten we onze kennissenkring. Mocht het weer erg tegenvallen, dan verplaatsen we ons naar binnen voor een leuke activiteit.

Kom je met ons wandelen?

Mannen kring 25 en 35 in Den Haag en omstreken

Nieuwe kring voor mannen tussen de 25 en 35 in Den Haag en omstreken

In april 2024 zijn we gestart met een nieuwe kring voor jongvolwassen gay- en bi-mannen. Een bruisende groep vol gezelligheid en vriendschap.

Mannen kring Rotterdam dertigers veertigers

Hey Rotterdammer tussen de 30 en 35! Zoek je naar een nieuwe uitdaging, interessante gesprekken en een flinke dosis frisse energie? Dan is onze gloednieuwe mannenkring dé plek voor jou!

Maak kennis met gelijkgestemden: In onze kring draait alles om verbinding. Hier ontmoet je mannen zoals jij, met diverse achtergronden, interesses en ervaringen. Of je nu een geboren Rotterdammer bent of de stad net ontdekt, in onze kring vind je een gezellige mix van mensen die elkaar willen inspireren.

De Nieuwe Kring Den Haag

Wij zijn een nieuwe mannen kring, gezelligheid en spontaniteit staan voorop! Wij treffen elkaar de laatste vrijdag van de maand bij iemand thuis. Het is fijn als je er regelmatig bij kunt zijn. Onze kringavonden bestaan uit bijvoorbeeld een rondje actueel, een thema-avond, etentje of een activiteit buiten. Lijkt het je wat bij ons aan te sluiten? Meld je dan gauw aan voor een kennismaking! Bedoeld voor homoseksuele mannen in de leeftijd van 30 tot en met 50 jaar in regio Haaglanden.

De Haagse Kring

Leuke mannengroep in de leeftijden 35-55, die De Kringen voornamelijk zien als een gezellige vriendengroep. We houden van lekker eten, terrasjes, borrelen bij elkaar thuis, wandelen en we gaan jaarlijks een weekendje weg.

We zien elkaar meestal op de laatste vrijdagavond van de maand.
Onze groep zal niet groter zijn dan maximaal 10 leden, want op die manier creëren we een hechte groep.

Mannenkring 5 Den Haag

Onze kring bestaat momenteel uit 10 personen. Wij komen altijd bij een op de derde zaterdagavond van de maand. Na het sociale rondje is er altijd een onderwerp. Soms wordt er ook met elkaar gegeten. Een keer per jaar hebben een dag-uitje. Belangrijk bij ons is gezelligheid samen.