Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

de kringen van Overijssel

Er zijn meer dan 100 kringen in heel Nederland

Mannenkring Stedendriehoek

Er zijn maximaal 10 leden bij onze kring aangesloten.
We zijn meer een praatkring, maar indien er voldoende belangstelling is doen we ook actieve dingen samen zoals: samen uit eten of bijvoorbeeld een avond bowlen.
We hebben geen leeftijdsgrenzen, maar de gemiddelde leeftijd van de groepsleden is momenteel rond de 50 + .
Naast “het rondje” behandelen we altijd een onderwerp of homoseksueel thema en we verwachten ook dat je actief meedoet. Gezelligheid staat op nr. 1, maar ruimte voor serieuze onderwerpen/gesprekken is er natuurlijk ook.

Activiteitenkring Twente

Houd je van gezelligheid, samen activiteiten ondernemen waarbij er ruimte is voor een goed gesprek? Ben jij homoseksueel, lesbisch, queer, pan, trans of voel jij je niet 100 procent hetero? Geef je dan op voor Activiteitenkring Twente. Wij komen de laatste vrijdagavond of zondag bij elkaar. Benieuwd welke activiteiten wij organiseren? Kijk dan eens op onze instagram pagina activiteitenkring_twente. Interesse om bij ons aan te sluiten? Meld je dan gerust aan! heb je vragen? whatsapp dan naar: 06 303 40 606 !

Gelderland en omstreken – omgeving Leusden – Zwolle

Wij zijn een kring van (op dit moment) acht mannen in de leeftijd van 40 tot ? jaar en komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar. Het is een gezelligheids-kring, waar ook ruimte is voor eigen inbreng/ dingen waar je tegen aanloopt en kan delen. Onze leden wonen van Leusden tot Zwolle.

45 + vrouwenkring Zwolle

Kanoën, blunders, wijnproeverij,klootschieten… Samen maken wij de kring!

Wij zijn lesbische vrouwen uit Zwolle en ruime omgeving. Maandelijks, op vrijdagavond of zondagmiddag, hebben wij een thema of activiteit. Elkaar ontmoeten & inspireren staat voorop. Info? Neem contact op via onderstaand mailadres.

We kunnen weer nieuwe leden gebruiken.

Mannenkring – van Amersfoort tot Zwolle

Wij zijn een Homomannen-kring, die elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar komt. Dit gebeurt om toerbeurt bij één van de leden thuis. Onze kring telt momenteel 8 leden. De meeste mannen zijn 60 tot ?, met een uitschieter naar beneden van 38. Onze kringleden komen uit: Nijkerk (2), Harderwijk (2), Nunspeet, Epe en Zwolle, Deventer en Uddel.

Het is een gezelligheidskring, maar er is ook ruimte voor meer actuele/ persoonlijke zaken. De bijeenkomsten zijn vrijwillig, maar niet vrijblijvend. We gaan er van uit dat je regelmatig aanwezig bent.

Mannenkring Twente

Dit is een gezellige mannenkring die gemiddeld 1 keer in de maand op een zaterdagavond of zondagmiddag samenkomt. We ondernemen dan een gezellige activiteit zoals bijvoorbeeld een film kijken, theaterbezoek, een feestje of een wandeling. Verder hebben we in januari altijd een Nieuwjaarsdiner en in de zomer een barbecue. Tijdens deze activiteiten praten we over alles wat ons bezighoudt. Alle huidige leden zijn 40+.  Dus ben je een homo- of bi-man uit de regio Twente en spreekt dit je aan? meld je dan direct aan!