Lees wat anderen vertellen over De Kringen

Interviews met Kringleden

Ben je homo, lesbisch, biseksueel of transgender? Bij De Kringen is plek voor jou, wat je geaardheid of gender ook is. Onze kringleden vertellen je graag hun eigen verhaal. Wat maakt De Kringen zo bijzonder en wat brengt het ze? Hieronder vind je mooie interviews met een aantal van onze leden.

Interview

Henry (47) uit de Achterhoek

“De Kringen onderscheidt zich, denk ik, doordat ze meer aandacht heeft voor het verhaal van mensen.’

Lees het interview met Henry
Interview

Jay (30) uit Rotterdam

“Mijn leukste kringavond was toen we van tijdschriften en kranten kunst maakten.  Het was echt leuk en creatief.”

Lees het interview met Jay
Interview

Elleke (26) uit Utrecht

“Het bijzondere aan mijn kring vind ik hoe we openstaan voor elk kringlid, met ieders eigen proces, en dat een stel willekeurige meiden het heel gezellig met elkaar kunnen hebben”

Lees het interview met Elleke
Interview

Attie (43) uit Arnhem

“Ik zou de Kringen aanprijzen als een gezelligheidsgroep waar je nieuwe mensen leert kennen en het gevoel krijgt dat je niet de enige bent.”

Lees het interview met Attie

Zoek een kring die bij jou past

Onze kringzoeker helpt je snel de kringen in jouw buurt te vinden en te ontdekken hoe zij invulling geven aan hun samenzijn.

Interview

Femke (25) uit Utrecht

Bij De Kringen gaan is echt het beste wat ik had kunnen doen in mijn zoektocht naar mijzelf. Doordat je bij een kring gaat bouw je een groep vrouwen op waar je je ervaringen mee kunt delen.

Lees het interview met Femke
Interview

Paul (36) uit Terborg

De kringen hebben veel voor mij betekend! Behalve de interessante, homogerelateerde gespreksonderwerpen en de gezellige avonden heb ik er veel leuke vrienden aan overgehouden.

Lees het interview met Paul