Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Kring der Kringen – Gay 50+ Mannen in Utrecht en Amersfoort

Wees jezelf,

ontmoet een ander!

Profiel van deze kring

Kringleider: Louis
Een kring voor: Gay mannen
Deze kring is in of rond: Utrecht
Type kring: Thema kring
Grootte van de kring: 6-10 kringleden

Kring nummer: 120688

Deze kring is nu niet open voor nieuwe leden

Maar meld je toch aan want als we op een later moment toch nieuwe leden zoeken dan kunnen we in contact komen. Maar wellicht heeft een kring coördinator ook een andere kring die bij je past.

**Ontmoet de Kring der Kringen: Samen is het leuker!**
Ben je een actieve homoman van 50 jaar of ouder en op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn?
Nieuwe vrienden maken en vooral veel plezier hebben?
Wij hebben nu even geen plaats, maar met de witte knop ‘Direct gratis aanmelden’ wordt er contact opgenomen met je en dan is er vast een andere leuke kring.
Elke tweede vrijdag van de maand komen we met zijn achten bij elkaar.
We praten over persoonlijke zaken, delen ervaringen en er is ook ruimte voor humor.
We gaan we ook een paar keer per jaar samen op pad.

Gay mannen

Thema kring

Maar dat is niet alles!
Naast onze maandelijkse bijeenkomsten gaan we ook een paar keer per jaar samen op pad.
Of het nu een culturele uitstap is, een gezellige wandeling, of een ander leuk uitje – het draait allemaal om samen genieten en nieuwe herinneringen maken.

Waar draait het bij ons om?
**Gezelligheid en warmte:** Een hechte groep die elkaar steunt en aanmoedigt.
**Openhartige gesprekken:** Ruimte om jezelf te zijn en te praten over wat jou bezighoudt.
**Lachen en plezier:** Humor als een centraal element van onze bijeenkomsten.
**Leuke uitjes:** Samen eropuit voor nieuwe ervaringen en avonturen.

Onze kring heeft nu helaas geen plek voor nieuwe leden.
Je kan je wel aanmelden voor andere gezellige kringen. Interesse?  Klik op de witte knop ‘Nu gratis aanmelden’ en vul stapsgewijs het formulier in.
Er wordt dan contact met je opgenomen.

Hartelijke groeten,
Louis

three man sitting on gray surface


De kringen in vogelvlucht

Wil je meer weten wat een kring / kringavond is? Bezoek dan de pagina over waarom je lid moet worden…

 • Voor de gezelligheid

  Echt jezelf kunnen zijn en genieten van elkaars gezelschap: bij De Kringen ontmoet je de mooiste mensen.

  people laughing and talking outside during daytime
 • Voor een nieuwe vriendenkring

  Iedereen is anders maar mensen die bij de kringen  zijn hebben oprechte interesse. Ben je net verhuisd of gewoon op zoek naar nieuwe LHBTIQ+ vrienden? dan is de kringen wat voor jou!

  group picture of men and women on hill at daytime
 • Voor een goed gesprek

  In een kring bespreek je vanalles. Van de wereldpolitiek tot  de laatste roddels van Boulevard. 

  men holding cups of coffee

  De Kringen

  Veel gestelde vragen

  Wat is een kring

  Een kring bestaat meestal uit 7 tot 14 personen, die eens in de maand bijeen komen. Vaak gebeurt dat bij één van de leden thuis. Tijdens deze bijeenkomsten komt meestal een thema aan bod, waarover gediscussieerd kan worden of dat in een spelvorm wordt behandeld. Sommige bijeenkomsten kunnen ook bestaan uit andere activiteiten, zoals samen eten, koken, uitgaan, film kijken, wandelen, evenement bezoeken en nog veel meer. Dit is afhankelijk van het type kring en de leden hiervan.

  Hoe vind ik een kring

  Op onze landkaart kan je op de provincie klikken waar je een kring zoekt. Je krijgt dan een lijst van kringen in die provincie. Als een kring open staat voor nieuwe leden dan staat er hoe je je kan aanmelden voor die kring. In sommige gebieden worden de aanmeldingen gecoördineerd door een regio-coördinator. Die regio’s staan bovenin de lijst en daar staat dan ook hoe je in contact komt met de regio-coördinator. Is er geen kring in de buurt, dan kan je ook contact opnemen met de landelijke coördinator. Kijk ook eens bij Start een Kring.

  Wat kost het?

  Als kringlid betaal je ieder jaar een bedrag van €17,50 aan de landelijke organisatie. Naast deze kosten kunnen er per kring ook kosten zijn voor het ondernemen van activiteiten. Deze bedragen worden geïnd door je eigen kringleider maar gaan altijd in overleg met de kringleden.

  Zijn er ook een coming-out kringen?

  We hebben geen echte coming-out kringen. Maar het praten met lotgenoten helpt goed om te weten hoe het is. Elke kring spreekt met elkaar af dat wat ze bespreken, vertrouwelijk blijft.  Dus aarzel niet om toch contact op te nemen met een kring of een regio en bespreek het met de contactpersoon.

  Ik ben jong. Hebben jullie ook jongeren kringen?

  Wat is jong? Je kunt in de lijst van kringen per provincie vaak zien wat de leeftijd van de kringleden ongeveer is. In de grote steden zijn een paar kringen met jongeren tot 25-30 jaar. We hebben de richtlijn dat je onder de 18 geen lid kan worden van een kring. Je kan het dan beter bij een COC in de buurt proberen, je aansluiten bij een Gay Staight alliance op je school, heeft jou school die niet dan kan je ook gewoon bij een andere school in je buurt aansluiten. Of  bel de kindertelefoon.

  Ik ben bi / transgender / weet het nog niet. Kan ik toch lid worden van een kring?

  Er zijn een paar kringen in het land die ook bi-mannen of bi-vrouwen in hun kring hebben of bereid zijn deze op te nemen. Als er in jouw buurt een regio-coördinator is, kan je daarmee contact opnemen. Kijk bij jouw provincie in de provinciekaart. We hebben op dit moment geen kringen voor transgender en/of nonbinaire mensen. Maar je kunt altijd zelf een kring oprichten waarbij wij je kunnen ondersteunen. En mischien er zijn ook kringen bij jou in de buurt die het niets uitmaakt. Het landelijk informatiepunt of de regiocoördinator kan er je meer over vertellen.

  Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

  Geen nood. We hebben op een andere pagina nog enkele veelgestelde vragen gezet. Misschien staat je vraag daar bij. Zo niet, dan kun je altijd contact met ons opnemen. De pagina met veelgestelde vragen vind je hier.

  Andere kringen

  • Mannen kring 25 en 35 in Den Haag en omstreken

   Nieuwe kring voor mannen tussen de 25 en 35 in Den Haag en omstreken

   In april 2024 zijn we gestart met een nieuwe kring voor jongvolwassen gay- en bi-mannen. Een bruisende groep vol gezelligheid en vriendschap.

  • Amsterdam – Mannen doe kring 30 – 60

   Ben je op zoek naar een leuke manier om Amsterdam en zijn omgeving te ontdekken? De Amsterdamse Doe Kring organiseert een breed scala aan activiteiten, van dagjes uit naar de Zandvoort of museum voorlinden tot culinaire avonturen in de beste restaurants van de stad. Of je nu houdt van een ontspannen diner aan de grachten of juist een spelletjesavond thuis.

    

  • Zoek een kring in je regio