Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

60 jaar kringen feest!

€20,- voor kringleden


De Kringen

Ander nieuws

Je hebt er misschien al iets over gehoord of gelezen: de Kringen bestaan dit jaar 60 jaar en dat gaan we groots vieren op zaterdag 11 november vanaf 14 uur tot laat in de Thiemeloods, Leemptstraat 34, 6512 EN Nijmegen. Wil je hier  heen, lees dan verder wet er allemaal te doen is deze dag!

In 2013 vierden we het 50-jarig jubileum gevierd in Gay Palace in Rotterdam. Anita Meijer, DJ Bo Monde en boer Willem (uit Boer zoekt Vrouw…eh man) waren de speciale gasten. En in 2018 in Utrecht waren er allerlei workshops, een diner buffet en een feest met o.m. de McChicks.

Dit jaar bieden we in de middag in ieder geval weer allerlei verrassende workshops aan, natuurlijk wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd en is er in de avond een groots feest met speciale acts. Prins(es) Carnaval op de elfde van de elfde? Kom naar Nijmegen en je gaat het meemaken. Als kringlid kun je met vroegboek korting €20,-, introducés betalen €25,-. Kijk even op Kringen.nl en vraag de kortingscode aan je kringleider. In de volgende Nieuwsbrief vertellen we je meer!

Voor alle info: ga naar de event pagina!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….