Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Amsterdam Kringleidersraad

22 januari 2023


De Kringen

Ander nieuws

De kringleiders raad was alweer 1,5 jaar geleden maar ondanks dat het zo lang geleden was is er veel gebeurt. Niet alleen in de regio maar ook in de kringen zelf en in het hele land.

Het landelijk had een goede campagne ingezet via sociale media die ons echt qua inschrijvingen een flinke boost heeft gegeven. Alle kringen in de regio Amsterdam hebben weer het predicaat van gezellig vol. En er zijn zelfs 4 nieuwe kringen bijgekomen de afgelopen periode. Twee vrouwen kringen, een gemixte jongeren kring en een jonge mannen kring. En er zijn nog aanmeldingen voor nog 2 kringen!

 

Buiten dat heeft de regio ook veel ondernomen. Een van de punten van aandacht die vanuit de vorige vergadering meegenomen hadden was: Organiseer meer buiten de kring. Vandaar dat we afgelopen jaar het volgende hebben gedaan en opgezet:

  • Een wandeltocht
  • Een fietstocht
  • Een maandelijkse filmkring

Allemaal activiteiten waar alle leden bij aan kunnen sluiten. De filmkring daarbij kunnen ook niet kringleden aansluiten om een eerste indruk en kennismaking met de kringen te krijgen. Meer activiteiten volgen zeker in 2023 dus houd de agenda en onze Amsterdamse nieuwsbrief in de gaten!

Iedereen was blij met de voortgang en de verbeterende lijn die na Corona is ingezet.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….