Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Bouw mee aan De Kringen Noord-Holland

bruggen bouwen tussen diverse passies, en onze levendige regio verder verrijken


De Kringen

Ander nieuws

Bouw Mee aan Nieuwe Kringen in Noord-Holland!

In de glooiende heuvels en levendige steden van Noord-Holland ontstaat een frisse energie, en we hebben jouw mogelijk nodig hebben om dit verder te laten bloeien! We roepen enthousiaste mensen zich op om zich aan te sluiten en mee nieuwe kringen te starten of initiatieven te ondernemen in de regio Noord-Holland.

Waarom is jouw betrokkenheid zo belangrijk? Omdat jij, tezamen met andere gepassioneerde individuen in onze regio, de katalysator kunt zijn voor inspiratie en verbinding. Door deel te nemen als vrijwilliger kun je een directe impact hebben op het creëren van ruimtes waar mensen samenkomen, zich verdiepen in gedeelde interesses, en vriendschappen smeden die een leven lang meegaan. Maar wat bieden wij, een platform waar je leuke nieuwe mensen kan ontmoeten en duurzame en echte vriendschappen sluit. Daarnaast kan de regio ook budget aanvragen om kring overstijgende actitiveiten in de regio te ondernemen. Je hoort het, De Kringen bied mogelijkheden.

 

Of je nu een kunstliefhebber, een discussiefanaat, of gewoon iemand bent die gelooft in de kracht van jezelf, jouw bijdrage is van onschatbare waarde. Samen kunnen we nieuwe wegen verkennen, bruggen bouwen tussen diverse passies, en onze levendige regio verder verrijken.

Hoe kun jij meedoen? Meld je aan als vrijwilliger (via Amsterdam@dekringen.nl) en werk samen met gelijkgestemden om nieuwe kringen op te zetten. Of je nu wilt helpen bij de organisatie, de promotie, of het faciliteren van bijeenkomsten, jouw unieke talenten zijn welkom en nodig.

Word een bouwer van verbindingen, een wever van ervaringen, en een pionier in het vormgeven van De Kringen toekomst van Noord-Holland. Samen kunnen we bruisende regio waar iedereen uit de regenboog gemeenschap zich thuis voelt.

Meld je vandaag nog aan en laat jouw enthousiasme samensmelten met dat van anderen, terwijl we gezamenlijk nieuwe cultuurkringen starten en de magie van gemeenschap verspreiden!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….