Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

De Kringen vaart mee met Utrecht Canal Pride

Utrecht Pride 2024


De Kringen

Ander nieuws

Net als vorig jaar zijn we ook dit jaar uitgekozen om deel te mogen nemen aan de Utrecht Pride 2024. En net als vorig jaar willen we met alle kringleden die mee willen varen er weer een groot feest van maken> Jij kunt ook meevaren! Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Kringen.

Wanneer en hoe zaterdagmiddag 1 juni

Deelname kost € 50,-, dit is inclusief een T-shirt van De Kringen, hapjes en drankjes aan boord en natuurlijk een geweldige middag swingen, zingen en ‘ontmoeten’. De kaartverkoop is begonnen en loopt via Kringenboot Pride Utrecht 2024 – Ticketkantoor. Zolang de voorraad strekt uiteraard. Ben je kringlid, dan betaal je slechts € 32,50. Vraag in dat geval de kortingscode bij je kringleider op. Nadere informatie over hoe verder zullen wij sturen als je een kaart hebt gekocht.

Wat verwachten wij van jou Dresscode: witte broek/rok/jurk/evt. schoenen. Op de boot krijg je jouw T-shirt. We vragen je echt om je aan onze dresscode te houden. Dan ziet het er gewoon een stuk mooier uit.

Voorwaarden Van deze dag op de boot zullen foto’s en filmopnamen worden gemaakt. Die willen wij gaan gebruiken voor promotionele activiteiten van onze organisatie en natuurlijk kunnen jullie dat ook allemaal inzien. Door het kopen van een deelnamekaart ga je akkoord met gebruik van de beelden. Verder zijn we niet aansprakelijk voor ongevallen, schade en verlies van persoonlijke eigendommen op deze dag. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om alles veilig te laten verlopen, zodat jij veilig en onbekommerd feest kunt vieren.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….