Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

De Natuurfietstocht in Nijmegen

voor de 9e keer!


De Kringen

Ander nieuws

Zondag 26 mei werd voor de 9e keer de Natuurfietstocht in Nijmegen georganiseerd. Rond het middaguur verzamelden zo’n 35 deelnemers aan de Waalkade bij café Vief.

Na de koffie en het uitdelen van een poncho en flesje water voor onderweg kon iedereen kiezen voor een route via Groesbeek naar Boscafé Merlijn net over de grens in Duitsland of de route door de Ooijpolder naar de Thornse molen.

Op een enkel spatje regen na bleef het droog en zonnig en was het genieten van de prachtige groene natuur, de Waal en de mooie dorpjes! Er waren veel bekende gezichten, maar onder meer ook 5 leden van de nieuwste mannenkring in Nijmegen die afgelopen januari is gestart. Tijdens het fietsen werd veel gepraat en ook vragen beantwoord uit een boekje over de natuur op de route en over de omgeving. De meeste deelnemers namen (op eigen kosten) deel aan het gezamenlijke diner, waar ook nog wat andere mensen aanschoven. Kortom, die tiende Natuurfietstocht komt er volgend jaar ook. Anne en Silvo, dank voor het organiseren!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….