Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Femke (25) uit Utrecht

Interview met Kringlid


De Kringen

Ander nieuws

Sinds wanneer ben je lid van De Kringen?

Sinds 2016.

Wat betekent De Kringen voor je?

Bij De Kringen gaan is echt het beste wat ik had kunnen doen in mijn zoektocht naar mijzelf. Doordat je bij een kring gaat bouw je een groep vrouwen op waar je je ervaringen mee kunt delen, en die begrijpen hoe je je voelt. Maar het is zeker niet alleen maar serieuze business; mijn kring is een hechte groep vrienden geworden waarmee we veel dingen samendoen: (roze) uitgaan, filmpje kijken, kroeghangen enzovoort, naast de reguliere kringavond.

 

Wat was je leukste kringavond tot nu toe?

Onze kring steekt altijd superveel energie in originele thema’s bedenken. Die hebben misschien niet altijd direct een roze tintje maar vaak wel indirect. Zo was onze laatste kringavond een hilarische fotosessie waarbij iedereen op de foto ging als hoe je je het meest jezelf voelde. Dus butch, femme en alles ertussenin.

Beschrijf in drie trefwoorden De Kringen.

Kleinschalig, persoonlijk en vertrouwd.

Hoe zou jij De Kringen aanprijzen?

Als een organisatie waarbij de kleine cirkel centraal staan, dus die je heel persoonlijk aanspreekt. Dit in tegenstelling tot het anonieme van het internet. Juist de mogelijkheid om een kleine groep mensen op een goede manier te leren kennen is een mogelijkheid die in het gangbare roze leven (kroeg, internet, COC etc) ontbreekt. Dit is de kracht van De Kringen, en heel belangrijk ook wanneer je op je kwetsbaarst bent, namelijk als je erachter komt dat je niet bent zoals 95% van de andere mensen.

” een hechte groep vrienden ”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….