Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Gloednieuwe Vrouwenkring in Den Haag!

de magie van ontmoeting en gesprek te ontdekken


De Kringen

Ander nieuws

Een leuk nieuw hoofdstuk begint voor vrouwen van 45 jaar en ouder in Den Haag, want een nieuwe vrouwenkring opent haar deuren en nodigt ook nog ander vrouwen uit om samen de magie van ontmoeting en gesprek te ontdekken. Dit is een mooie gelegenheid om deel uit te maken van het prille begin en samen het karakter van deze kring te vormen!

Deze vrouwenkring, die zich volledig richt op lesbische vrouwen in de leeftijdscategorie van 45 jaar en ouder, belooft een levendige en ondersteunende omgeving te bieden waar vriendschappen kunnen bloeien en diepgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Het is een kans om nieuwe paden te bewandelen en samen een nieuw avontuur te beginnen.

 

Waarom Nu Instappen?

Het is een prefect moment om deel uit te maken van deze kring, omdat juist nu de fundamenten worden gelegd en de toon wordt gezet voor wat komen gaat. Het is een mooie gelegenheid om samen te beslissen wat het accent van deze kring zal zijn (wat meer activiteiten of juist meer het gesprek opzoeken). Of je nu op zoek bent naar inspiratie, nieuwe vriendschappen of gewoon een plek om je verhalen te delen, deze kring verwelkomt vrouwen van diverse achtergronden en interesses.

Wat Kun Je Verwachten?

Deze vrouwenkring draait om ontmoetingen en gesprekken die de ziel voeden. Of het nu gaat om gedeelde ervaringen, interessante verhalen, of gewoon een luisterend oor, hier kun je verwachten dat je jezelf omringt met gelijkgestemde vrouwen die begrijpen wat het betekent om in deze levensfase te zijn. Samen creëren we een ruimte waar iedereen wordt gehoord en waar ieders stem er toe doet. Een mooie plek om leuke nieuwe mensen te ontmoeten.

Hoe Doe Je Mee?

Het is eenvoudig! Meld je aan op de website en je inschrijving wordt naar de Coordinator van Den Haag doorgestuurd. Wij zien je inschrijving uiteraard graag tegemoet.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….