Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Hoera, er komt een kring in Zeeland!!!

Er kan er maar een de eerste zijn!


De Kringen

Ander nieuws

Op Roze Zaterdag in Goes, afgelopen juni, toonden veel mensen interesse voor een kring in Zeeland. De vraag “Bij welke kring kan ik me aansluiten?” werd vaak gesteld. Door gebrek aan kringleiders kon nog niet in de behoefte worden voorzien. Maar daar komt verandering in.

Het bestuur van De Kringen heeft besloten om actief een kring in Zeeland op te zetten. Om het gemakkelijker te maken, wordt de kring een half jaar begeleid. Het is de bedoeling dat uit de nieuw te vormen kring een nieuwe kringleider opstaat die de kring verder kan begeleiden. Idealiter gebeurt dat in samenspraak met alle kringleden. Een kring begeleiden is heel eenvoudig. Je bent het aanspreekpunt van de groep, je beheert een appgroep van je kring en houdt een kleine administratie bij. Samen met een ander kringlid voer je een kennismakingsgesprek met potentiële nieuwe kringleden. Tevens krijg je een cursus aangeboden om je taak als kringleider goed te vervullen. Soms denk je na over de invulling van een kringavond.

Aan alle geïnteresseerden in Zeeland: pak je kans! Het wordt je gemakkelijk gemaakt om in een kring te stappen. Het enige wat je hoeft te doen, is aanmelden. MELD JE AAN VIA https://dekringen.nl/alle-kringen-in-zeeland/! Als je hebt aangemeld, wordt er contact met je opgenomen. Het zou leuk zijn als in het nieuwe jaar een Zeelandkring kan worden toegevoegd aan het landelijk netwerk van De Kringen.

Quote:

“Er kan er maar een de eerste zijn!”

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….