Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Landelijke kringenweek(end) 2023

Organisatoren gezocht


De Kringen

Ander nieuws

In het verleden zijn er regelmatig Kringenweken/weekenden georganiseerd. Leden uit heel Nederland kwamen bij elkaar, volgden workshops, gingen wandelen, dansen, drinken en hadden vooral heel veel plezier. Die traditie willen we graag weer in ere herstellen.

 

Quote:

“heb je zin om iets leuks te gaan organiseren?”

We zoeken daarom een aantal organisatietalenten om gezamenlijk in kaart te brengen of kringleden net zo enthousiast over dit idee zijn als wij dan wel enthousiast te maken! En, bij genoeg positieve respons, een eerste week/weekend te organiseren. Vanzelfsprekend met hulp vanuit het bestuur en alle kringen. Dus, heb je zin om iets leuks te gaan organiseren? Meld je dan aan bij Gerrit via projecten@dekringen.nl

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de voortgang van de organisatie van de week of weekend of wil je je nu al (vrijblijvend) aanmelden, dan kun je dit doen op ons email-adres kringenzomerweek@dekringen.nl, vermeld even of je gaat voor een midweek (maandag tot vrijdag) of een weekend (vrijdag tot zondag).

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….