Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Maak jij positieve impact?

Doe mee en maak deel uit van de sprankelende groei van De Kringen!


De Kringen

Ander nieuws

De Kringen bloeit en heeft jou nodig! Ben jij klaar om een positieve impact te maken en bij te dragen aan een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en nieuwe connecties kan maken? Dan is dit jouw moment!Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen schitteren op verschillende gebieden, zoals:– Canal Pride Utrecht– PR / Promotie– ICT– Opzetten nieuw vrijwilligersbeleid– Coördinatoren– Kringleiders– Opzetten van nieuwe kringen– Organiseren van een kringen weekend of andere evenementen

Voel jij de energie om een bijdrage te leveren? Als je gepassioneerd bent en een warm hart hebt voor De Kringen, dan is dit jouw uitnodiging! Er zijn talloze mogelijkheden, en samen zullen we ontdekken wat het beste bij jou past en hoe we samen een succes kunnen creëren.Gedurende het jaar wachten er leuke activiteiten op je om De Kringen verder te laten bloeien. De waardering van onze kringleden geeft een extra dimensie aan de voldoening die je zult ervaren.Ben jij net zo enthousiast als wij? We kijken ernaar uit om jouw interesse of vragen te ontvangen via vrijwilligers@dekringen.nl . Laten we samen stralen en De Kringen nóg prachtiger maken!

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….