Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Mis de boot niet

Koop nu je tickets….


De Kringen

Ander nieuws

Kringen vaart mee met Canal Pride Utrecht op 3 juni

Zoals aangekondigd vaart de Kringen met een eigen boot mee met de Canal Parade in Utrecht op zaterdagmiddag 3 juni a.s. Kringleden betalen slechts € 35,-, voor introducés is de prijs € 45,-.

 

In beide gevallen is alles inclusief een T-shirt van De Kringen, hapjes en drankjes aan boord en natuurlijk een geweldige middag swingen, zingen en ‘ontmoeten’. Bestel je tickets. Ben je kringlid, vraag dan de kortingscode aan je kringleider! Kaarten kun je kopen tot en met 2 juni, zolang ze er zijn uiteraard!

Dresscode: witte broek/rok/jurk (op de boot krijg je je T-shirt). We vragen je hier echt aan te houden en het Kringenshirt ook aan te trekken, dan ziet het er gewoon een stuk mooier uit.

 

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

De opstaplocatie en exacte tijd mailen we je uiterlijk een week van tevoren, in week 21. We weten namelijk nog niet waar in Utrecht dat precies zal zijn. En evenmin of we boot nr. 2 of nr. 50 zijn en hoe laat we dus precies mogen vertrekken.

Heel graag tot zaterdag 3 juni bij de botenparade in Utrecht!

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….