Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Gezellige Ontmoetingen bij de Cultuurkring van Museum Van Loon

Verbindend – Vernieuwend – Verrassend


De Kringen

Ander nieuws

In een sfeervolle bijeenkomst bij Museum Van Loon kwamen cultuurliefhebbers, zowel leden als niet-leden, aspirant-leden en nieuwsgierige bezoekers samen voor een gezellig samenzijn, waarbij er ook mensen van ver uit onze regio aanwezig waren (Leusden en Breda!). De Kringen Noord-Holland organiseerde bij Museum Van Loon een informele bijeenkomst waar mensen elkaar op een laagdrempelige manier konden ontmoeten.

Het museum, gelegen aan de prachtige Keizersgracht, bood de ideale setting voor deze culturele ontmoeting. Met zijn rijke historie en fascinerende kunstcollecties fungeerde het als een uitstekende ijsbreker voor boeiende gesprekken tussen de aanwezigen. Deelnemers hadden de gelegenheid om niet alleen te genieten van de kunst en het historische erfgoed, maar ook om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te gaan.

 

De diversiteit van de aanwezigen droeg bij aan een levendige uitwisseling van ideeën en perspectieven. Leden van de Cultuurkring verwelkomden nieuwkomers en deelden enthousiast hun passie voor kunst en cultuur. Aspirant-leden vonden de bijeenkomst een ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de activiteiten van de kring en om in contact te komen met gelijkgestemden.

Na de culturele verkenningstocht bij Museum Van Loon verplaatste het gezelschap zich naar de nabijgelegen Reguliersdwarsstraat. Daar werd de middag op een informele en gezellige manier afgesloten met een borrel. De dwarsstraat bood de perfecte ambiance voor deelnemers om nog meer in gesprek te raken, ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

De Cultuurkring bewees opnieuw dat het niet alleen een plek is om kunst te bewonderen, maar ook een ontmoetingsplaats waar mensen met uiteenlopende achtergronden elkaar kunnen vinden. De combinatie van cultuur, geschiedenis en informele gesprekken zorgde voor een geslaagde dag die bijdroeg aan het versterken van de banden binnen de LHBTI gemeenschap. In Amsterdam en weide omstreek.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….