27-03-2023

Fietstocht in de natuur van Nijmegen

De Kringen organiseert voor de 7de keer op zondag 7 mei 2023 een fietstocht door de Ooijpolder en de Millingerwaard. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg en een bezoek aan de Millinger theetuin. Na afloop kan men genieten van een borrel en/of een heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBT’ers, kringleden en hun partners of introducé. Iedereen is dus welkom.

Route

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij VIEF, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kun je genieten van een kop thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert je langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en de Millingerwaard. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kun je tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgt nog.

Indien je een fiets of een elektrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen of gebruik maken van een OV-fiets.

Aanmelden

Voor deelname aan de fietstocht en/of diner is opgave noodzakelijk, aanmelden vóór  29 april. Deelname aan de fietstocht en het bezoek aan de Millinger theetuin en koffie bij ontvangst is gratis. Indien je mee wil dineren gelieve in de aanmelding kenbaar maken of je vegetarisch bent.

Aanmelden kan via fietstochtkringen@gmail.com of telefoonnummer: 06 – 81 60 61 51.