Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Natuurfietstocht omgeving Nijmegen

Fietstocht in de natuur van Nijmegen


De Kringen

Ander nieuws

De Kringen organiseert voor de 7de keer op zondag 7 mei 2023 een fietstocht door de Ooijpolder en de Millingerwaard. Voor diegene die dat willen is er een dagvullend programma. We hebben een prachtige route uitgezet met diverse stops onderweg en een bezoek aan de Millinger theetuin. Na afloop kan men genieten van een borrel en/of een heerlijk diner. De fietstocht is gratis en bedoeld voor LHBT’ers, kringleden en hun partners of introducé. Iedereen is dus welkom.

 

Route

We verzamelen vanaf 12.00 uur bij VIEF, Waalkade 66 te Nijmegen. Voordat je begint aan de fietstocht kun je genieten van een kop thee of koffie. De fietstocht start om 12.30 uur. De route voert je langs de mooiste plekjes in de Ooijpolder en de Millingerwaard. Er zijn diverse stops waar je uit kunt rusten, iets lekkers kunt eten en drinken. En natuurlijk zijn er veel bezienswaardigheden.

Na afloop van de fietstocht kun je rustig bijkomen op het terras aan de Waalkade onder het genot van een borrel. Daarna kun je tevens deelnemen aan het diner. Meer info over de mogelijkheid van het diner volgt nog.

Indien je een fiets of een elektrische fiets wilt huren kun je dat doen bij Rijwielshop Station Nijmegen of gebruik maken van een OV-fiets.

 

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….