Skip to main content
de kringen
Wees jezelf,
ontmoet een ander...

Nieuwe Bi-Mannen Kring in Zuidoost Brabant:

Een Veilige Haven voor Delen en Verbinden


De Kringen

Ander nieuws

 

Zuidoost Brabant verwelkomt een nieuwe groep voor bi- en homoseksuele mannen in heterorelaties. Deze kring biedt een ondersteunende gemeenschap die maandelijks bijeenkomt voor avonden vol variatie, waarbij de focus ligt op het delen van ervaringen en persoonlijke aandacht.

In een informele en huiselijke sfeer komen we bij een van de leden thuis samen. Begrip voor alternatieve locaties of volledige anonimiteit is aanwezig. De groep zal gezamenlijk de beste avond voor bijeenkomsten bepalen.

 

Quote:

“thuisbijeenkomsten streven we naar gezamenlijke activiteiten buiten de deur, zoals bioscoopbezoeken, theateravonden en wandelingen.”

Naast thuisbijeenkomsten streven we naar gezamenlijke activiteiten buiten de deur, zoals bioscoopbezoeken, theateravonden en wandelingen. Het doel is een veilige plek te creëren waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en steunen.

Als jij zoekt naar een vertrouwelijke omgeving om te praten over jouw ervaringen en gevoelens, nodigen we je uit deel te nemen aan onze Bi-Mannen Kring. Ontdek de kracht van verbinding en steun binnen deze inspirerende gemeenschap. Samen bouwen we aan een plek waar iedereen zich begrepen en gesteund voelt.

Wees jezelf,

Ontmoet een ander,

white and black butterflies on blue sky

Over De Kringen

Er zijn meer dan 100 verschillende kringen in heel Nederland die mensen bij elkaar brengt. Heb je interesse in nieuwe contacten of ben je benieuwd naar wat voor inspirerende avonden De Kringen organiseert? Lees dan verder op meer over de kringen….